IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр с цветовете на есента: 4 идеи, които да пробвате

30 август 2020 18 00

Време е да потърсите оранжево-жълтеникавите тонове

Снимка: Istockphoto

Есента вече чука на вратите ни. С края на морските почивки и застудяването, всички започваме да се нагласеме, за новия сезон. Но не си мислете, че той ще е само дъждовен и мрачен! Напротив, всичко зависи от нашата нагласа. 

За да се настроим за есента и внесем малко разнообразие в маникюра си, може да използваме нейните топли цветове. Скоро листата ще пожелтеят и придобият най-различни нюанси на оранжевото, което задължително трябва да имаме по ноктите. 

Всяка от нас може да има стилен маникюр за есен 2020, ако си купи нови лакове, един апликатор и няколко самозалепващи се декорации. Както всяка година, листата по ноктите ще са най-актуални, но те ще бъдат върху прозрачна или нюд основа. 

Предлагаме ви няколко идеи за есенен маникюр, които може да изпробвате у дома: 

1. Ленти в два цвята

Жълтото, оранжевото и червеното са най-популярните цветове за маникюр през този сезон. Може да използвате два от тях, като си направите по една лента, която да е наклонена на ляво или дясно. 

За тази идея може да използвате специални самозалепващи лентички за маникюр или обикновено тиксо. След като направите един пласт в оранжево или червено, трябва да оставите малко място и в основата на нокътя да лакирате св другия нюанс. 

2. Мат и слънчогледи 

Матовите лакове в жълто, оранжево и червено са идеални за маникюра ви от септември до ноември. Може да лакирате ноктите си с един или два нюанса, като на част от тях нарисувате слънчогледи. 

Слънчогледите са връзката между лятото и есента. Те носят цветовете на слънцето и могат да се нарисуват лесно с по-тънка четка и апликатор. Единият вариант е да ги направите на безцветна или бежова основа, а другият - върху червеникав мат. 

3. Галактика 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от CHEE (@megoosta) на

Почитателите на звездите и астрологията може да си направят мини галактика по ноктите, ако използват златно или оранжево в съчетание с черно. 

За направата на този маникюр ще ви трябва лак с тънка четка, с който да направите съзвездията върху черната основа. Може и да бъдете улеснени, ако в магазина за козметика откриете залепващи се стикери под формата на звездички, лунички, планети и други. 

Дори не е нужно да слагате топ лак отгоре, защото и така маникюрът ви ще е чудесен. 

4. Златна есен 

Най-често като чуем "златна есен" и се сещаме за листата, които капят от короните на дърветата и правятпъстър килим на земята. За да ви е по-лесно и имате по-различни нокти, може да ги лакирате в оранжево, като отгоре украсите със златен станиол. Може да ползвате и брокат. 

След като основният цвят изсъхне, може просто да мацнете сякаш с четка и боички върху нокътя, като оставите златна следа. Друг вариант е да залепите тънко фолио. Отгоре е необходимо да поставите топ лак за по-голяма издръжливост. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари