IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тенденциите в маникюра за есен 2020

20 август 2020 16 30

Какво ще бъде модерно при ноктите?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Едно от най-хубавите неща при смяната на сезоните е, че сменяме цялостното съдържание на гардероба, обувките, аксесоарите, а промените не подминават и козметичния ни несесер.

Лятото върви към своя край, а септемврийската топла есен е само след месец.

Сега е перфектният момент да прегледаме новите тенденции, които ще следваме през следващия сезон и да се подготвим подобаващо за тях.

Откриваме новите тенденции с една от любимите ни теми – маникюрът.

Хубавото при него е, че общо взето нищо не излиза от мода, а само се добавят нови и нови интерпретации.

За да бъдем точни, събрахме за вас топ 5 на тененциите в маникюра през есента, които ще доминират тази година.

Мрамор

Един от трендовете в маникюра, който не мисли да си ходи скоро, е мраморният. Той е особено ефектен, ако принципно не обичате твърде дръзки нокти, но пък искате все пак да има някакво разнообразие при едноцветните стилистики. Перфектен за есента, ефектният мрамор върху ноктите ще ви създаде усещане за хлад и аристократичност, която трудно бихте открили на едно място при другите тенденции. Използвайте студени тонове на цветове, защото все пак говорим за тенденции през есента.

мрамор

Снимка: Istockphoto

Мат

Матовите цветове ще са супер актуални и през есента на 2020 година. Много стилни, особено в тъмни цветове, те дават възможност да акцентираме дръзко върху маникюра си, независимо какъв е стайлингът ни от дрехи. Можете да комбинирате тенденцията за мрамор и мат в едно, като акцентирате на един пръст в мраморен ефект, а останалите – в едноцветен мат. Гарантираме ви, че ще сте на вълната на най-актуалната тенденция за есента.

мат-мрамор

Снимка: Istockphoto

Тъмен френски маникюр

Характерно за есенните тенденции е, че са маркирани основно от използването на тъмни цветове при палитрите. Затова не е изненада, че тъмният френски маникюр попада в топ тенденциите за есен 2020. Маникюрът от основа в нюд с тъмни ленти и акцент от един изцяло тъмен нокът ще е изключително модерен през есента.

тъмен-френски

Снимка: Istockphoto

Разноцветни пръсти

Един от хитовете тази година, който превзе лятото, ще остане и през есента. Тази година масово дамите избраха да комбинират по няколко цвята на ръка, преобразявайки всеки пръст в различен нюанс. В крайна сметка, много по-лесно е да изберем 5 цвята, а не 1. За есента спокойно можете да продължите с тази тенденция, но сменете цветната палитра. Ако за лятото сте залагали на ярки цветове, то за есента е добре да минете към по-топлите и меки нюанси на цветове маслина, тъмнозелено, керемида и други.

многоцветни-нокти

Снимка: Istockphoto

Животински принтове

Анималистичните принтове винаги намират начин да влезнат в топ 5 на тенденциите в маникюра за есента и тази година не е изключение. Новото е обаче, че ще се комбинират с тенденцията за асиметрия, която ще наложи вертикална мислена линия, на която лявата част да бъде в животински принт, а дясната – нюд. Така си гарантирате, че никога няма да минете една друга линия – тази на границата между стилно и кич.

Анималистичен-принт

Снимка: Istockphoto

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари