IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 стилни предложения за есенен маникюр

21 август 2020 12 30

Те са лесни и може да бъдат направени в домашни условия

Снимка: Pexels

След като температурите започнаха да падат, дните да стават по-къси, съвсем скоро ще видим как листата по дърветата стават все по-жълти и най-накрая ще окапят. Есента чука на вратата и, колкото и да не ни се иска да я пуснем, тя ще се настани в живота ни само след няколко седмици. Сезонът е един от най-красивите и е времето и дава началото на промяната.

Постепенно започваме да вадим дългите ръкави и по-топлите дрехи, но преди това трябва да помислим и за стила си през есента. Тази година нямахме голяма възможност да наблюдаваме висшата мода и какво ще бъде модерно при дрехите, но пък за сметка на това тенденциите при маникюра бяха най-различни. Въпреки затварянето на козметичните салони, повечето дами успяха да се сдобият с хубави нокти и по време на социалната изолация.

маникюр Pixabay

Снимка: Pixabay

Хубавото на популярния маникюр през 2020 година е, че може да се прави у дома. Не ви е нужен професионалист, а само няколко снимки от социалните мрежи и напътствия как да се сдобиете с най-желаните нокти. Есента идва с няколко идеи, които може да пробвате докато спокойно си гледате телевизия или пък слушате любимата си песен, седнали удобно на дивана.

След като ви представихме четири идеи за есенен маникюр, сега е време да допълним тази колекция с още три предложения.

Стил "полка"

Този тренд е за дамите, които не обичат изкрящите цветове и залагат на по-минималистичен маникюр. Хубавото тук е, че може да направите точките в стил "полка" с всякакъв цвят лак и те винаги ще изглеждат перфектно. Освен това, тази тенденция е стилна, но не привлича толкова внимание, така че е чудесно решение, ако се връщате в офиса. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) on

Може да пробвате стила като сложите точки само на някои от пръстите си, а другите да ги лакирате по най-обикновен начин. Ако пък това ви се струва твърде просто, маникюристката Ейми Лий дава друга идея - да украсите всичките си нокти с точки, а основата ви да бъде нещо съвсем невзрачно.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AMY LE • NAIL ARTIST (@amyle.nails) on

Полумесеци

Ако си мислите, че сте пробвали всеки стил с полумесеци, помислете пак. Този тип маникюр се превърна в любим на много дами по света, защото има безброй начини за направата му. Може да смесите цветовете или пък да създадете ефект за недовършено лакиране. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ❤ Hang Nguyen aka Moon ❤ (@thehangedit) on

Една от тенденциите тази есен е да направите полумесеци, оставяйки началото на нокътя си нелакирана. По този начин няма да си личи кога нокът ви започва да расте и ще имате възможност да задържите маникюра си за по-дълго време. 

Разбира се, има и други начини, по които да се включите в този тренд. За да сте в унисон с времето навън, може да заложите на есенни цветове като кафяво или жълто, а началото на нокътя да лакирате в бяло, за да изпъкне другата част.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paintbox (@paintboxnails) on

Стил "конфети"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hey, Nice Nails! (@heynicenails) on

Тази година купоните бяха доста малко заради наложените мерки за предотвратяване на коронавируса. Това обаче не означава, че и маникюрът ни трябва да е скучен. Ноктите в стил "конфети" са един от най-добрите начини да празнувате без да нарушавате забраните. Може  да си направите този маникюр дори и да нямате повод. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Color Camp (@color_camp) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари