IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр вкъщи: 3 идеи с животински принтове

14 май 2020 08 40

Изпробвайте ги, лесни са

IStockphoto

Много жени така се усъвършенстваха по време на изолация, че вече с удоволствие си правят сами маникюра вкъщи. Извънредното положение бе идеалното време, в което да изчистят несесерите от старите лакове и да видят с какво разполагат. 

Карантината определено промени живота ни и всички ние станахме по-изобретателни. Това си личи и по ноктите на жените, които се разделиха с гел лака. 

Продължаваме да ви даваме идеи за това как да се погрижите за маникюра си у дома. След като почистите кожичките и оформите плочките с подходяща пила, ви предлагаме да си нарисувате животински принтове. Те са един малко по-смел избор, но стига да съчетаете добре формите и цветовете, ще се получи превъзходен резултат. 

Ето 3 идеи за маникюр с животински принтове, които да изпробвате: 

1. Нежнорозово 

Оформете ноктите в желаната от вас форма и нанесете тънък слой нюд цвят. За предпочитане е да е бледорозово. След като основата изсъхне, по средата на нокътя нанесете по няколко петънца с перлен лак в други два нюанса розово. Отгоре, с помощта на специален инструмент или химикал, оформете черните петна. Те трябва да наподобяват шарките на тигъра. Запечатайте с безцветен лак. 

Ако този вариант ви затруднява, лакирайте ноктите си в бебешкорозово, като два от тях трябва да са в нежносиньо. Отгоре нанесете по-големи розови точки, след което оформете тигрови шарки с черен лак с по-тънка четка. 

2. Коруба на костенурка 

Този ефект може да постигнете като първо нанасяте светлокафяв лак за основа, който има перлен ефект. Може и да е с така наречения „желиращ ефект“. Отгоре оформяте плочки, които да наподобяват корубата на костенурка. Това става с по-тъмен кафяв лак. Те трябва да са по-безформени, с леко разстояние между тях. Ако разполагате със златни самозалепващи лентички, може да украсите част от ноктите си по подобие на снимката. 

Друг вариант е да използвате животинския принт за част от нокътната плочка. Поставяте млечнобяла или нюд основа, след което лакирате половината нокът с кафяво и рисувате отгоре петната с по-тъмно. В средата разделяте с една лента светлосиво или бяло. 

3. Кравешки петна 

Може би тази идея е най-лесна за изпълнение. Трябват ви само два лака – в бял и черен цвят. 

Поставяте бяла основа, чакате да изсъхне, като с черното и инструмент с по-тънка глава, оформяте петна, наподобяващи шарките на кравите. Ако имате кафяво, може да добавите малко. 

Друг вариант е да съчетаете розово, черно и бяло (както е на снимката). На част от ноктите може да имате френски маникюр в бяло, като отгоре нарисувате черни петънца в различна форма. 

Ето и още идеи за маникюр, които да опитате вкъщи: 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари