IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Неонов лак – най-новата тенденция в маникюра

18 март 2020 14 30

Зеленият е любим на певицата Били Айлиш

Неонов лак – най-новата тенденция в маникюра

Неоновият лак се завръща! След като миналото лято разнообразната палитра от неонови цветове се срещаше често в облеклата и маникюрите, сега тя отново ще е на мода. Тази пролет може да си направите по-дръзки нокти, използвайки жълто, зелено, оранжево...

Както стана ясно, по време на пандемия е по-добре да поддържате ноктите си чисти и да не ги оставяте твърде дълги. Макар че повечето си стоите у дома, това не означава, че не може да събирате идеи за маникюр или да си сложите любимия лак поне веднъж!

Много известни личности вече показаха, че носенето на неонов лак отново е актуално. Да вземем например Били Айлиш – певицата има неоновозелено в корените на косата и обожава да се лакира със същия цвят, при това ноктите ѝ са доста дълги и остри.

Дженифър Лопес, Карди Би, както и Кайли Дженър, са други звезди, които могат да бъдат забелязани по светски събития с маникюр, решен в неонови цветове. Младата милиардерка, например, предпочита неоново жълто и зелено, дори има бански в същите нюанси. 

Как да се грижим за хигиената на ноктите? 

Интересно е какво правят с ноктите си известните дами, които са се самоизолирали вкъщи? Все пак, те до голяма степен разчитат на услугите на своите маникюристи, които в момента не работят. 

Вижте няколко идеи с неонови цветове, които може да използвате: 

***

Ето и още тенденции в маникюра, които да разгледате, докато си почивате вкъщи: 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари