IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетно вдъхновение за маникюр – „разделяне“ на ноктите

7 март 2020 18 00

Комбинирайте два цвята, може и повече

Instagram

Дъждът навън предразполага мнозина да гушнат възглавницата и да си поспят сладко, но пък за други е идеалното време, в което с чаша кафе в ръка да разглеждат интересни неща в социалните мрежи. Сигурно си мислите, че това е губене на време, но грешите. Скоро идва пролетта, а с нея трябва да потърсим нови идеи за маникюр, които да изпробваме. 

Ровейки се из Instagram попаднахме на талантливата маникюристка Алисия Торело, която използва един от най-новите трендове в работата си – така нареченото „разделяне“ на нокътната плочка. А той е идеален за новия сезон, защото при него могат да се комбинират няколко тенденции и цветове в едно. 

Как да си направите пролетен маникюр чрез „разделяне“?

Пролетта носи със себе си свежестта на цветята. А те притежават пъстри цветове, които трябва да използваме за декориране на ноктите. Тайната на най-новата мода в ноктите е редуването на няколко цвята един след друг. 

I вариант

В своя профил в социалната мрежа Торело показва, че върху една съвсем семпла основа – от безцветен лак, може да се сложат червено, жълто, синьо, оранжево, бяло и още други нюанси така, че да не е твърде натрапчиво. В основата на нокътя тя поставя една по-голяма „луничка“ в един цвят, след това нанася по една тънка лента друг (вижте на снимката). Получава се полукръг от две части, който прави маникюра много нежен и подходящ за ежедневието на всяка жена. 

Какви рискове крият салоните за маникюр? 

II вариант

Ако обичате синьо-лилавите тонове, може да ги съчетаете със сребристо. Маникюристът показва друга идея за маникюр - комбиниране на френски маникюр с три други пласта. В основата на нокътя има малък сребърен полукръг, след което по-голям слой синьо-лилав лак, по-малък в светлорозово и накрая по-тъмнолилаво.

Астрономията – вдъхновение за маникюр 

III вариант

Друга комбинация, на която да заложите за маникюра си през пролетта, е разделянето на нокътната плочка на две. По-голяма част от нея е оцветена с матов лак, а останалата част (в основата) е безцветна. Изглежда много семпло и елегантно, нали?

Маникюр със свободни форми – хит този сезон 

Ето и още идеи за маникюр, които да разгледате: 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари