IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес заложи на маникюр с кристали за Супербоул

3 февруари 2020 16 30

Звездата се довери на талантливия Томас Бачик

Instagram

Въпреки че участва на полувремето на Супербоул, нищо от сценичните визии на Дженифър Лопес за събитието не бе половинчато. Благодарение на своя екип от стилисти, всеки един детайл по нея бе изпипан много внимателно. Певицата смени цели осем тоалета, но един от тях като че ли се отличи най-много – полупрозрачно боди с безброй кристални елементи, които наподобяваха сякаш натрошени стъкла.

„Благодаря на моя невероятен екип за най-епичното полувреме“, написа изпълнителката в Instagram и качи част от танца ѝ на пилон, с който смая публиката.

За да не изневери на стила си, певицата се е доверила на услугите на професионалиста Томас Бачик, за да може ноктите ѝ да са в перфектната форма, украсени със същите кристали като по тоалета ѝ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo) на

Маникюристът разкрива пред Allure, че Джей Ло нямала ясна идея какво точно иска за събитието. Единственото ѝ желание е било ноктите ѝ да бъдат уникални. Двамата взели заедно решението за по-семпъл маникюр, който да отива на всичките ѝ тоалети и аксесоари. 

Бачик избрал перфектните кристални парчета, които комбинирал със сиви самозалепващи се ленти.  

Маникюристът на Лопес показа няколко снимки от близък план на маникюра, както и моменти от неговата направа. Той уточни, че поставил блестящите елементи по ноктите непосредствено преди началото на шоуто. 

Джей Ло и Шакира – неочаквано добра комбинация 

„Обичам да правя ноктите като бижута“, споделя още Бачик, който се похвали, че след края на Супербоул трябвало да развали своето творение, за да направи друг маникюр на изпълнителката – с мотиви на Versache. С него тя се появила на афтърпартито след финала на шампионата. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари