IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Идея за маникюр – с добре очертани контури

26 януари 2020 18 00

Ноктите са затъпени, с много остри ъгли

Instagram

По всичко личи, че по-дългите нокти с остри ъгли ще са модерни през 2020 г. Маникюристите на известните личности вече споделиха в Instagram, че най-търсени са нежните натурални цветове, чиито краища са перфектно очертани с друг нюанс.

Така нареченият маникюр #boxtips става все по-популярен в социалните мрежи. Повечето специалисти споделят снимки на нокти, лакирани в млечнобяло, бежово или светлорозово. По-специфичното е, че всичките им ъгли са подчертани с тънка или малко по-дебела линия в бяло или черно. Срещат се и контури в по-цветни нюанси.

Според Чоун Леджънд – един от популярните маникюристи в САЩ, чиито услуги ползват много звезди, маникюрът с черни очертания винаги е добро решение. В своя профил в Instagram той показва как използва най-новата тенденция.

На кадрите се вижда, че той е избрал нюд лак, като е оформил перфектно заострените краища (които са под прав ъгъл) на дългите нокти с тъмния цвят.

Както се досещате, колкото по-дълъг е нокътят, толкова по-хубаво се оформя с подчертаване с тънка четка. Но за сметка на това едва ли е удобен в ежедневието. 

Ето няколко вариации на нокти с добре очертани контури, които може да си направите:

 

Обърнат френски маникюр – един от трендовете на 2020-а

4 идеи за маникюр, актуални през зимата 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари