IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Матов велур – трендът в маникюра, любим на Клои Кардашян

3 януари 2020 13 00

Риалити звездата обожава дългите нокти

Instagram

Тя е една от сестрите Кардашян и има милиони последователи в Instagram. Тя е майка на малката Тру и през изминалата година бе доста критикувана заради прекалено дългия и заострен маникюр, който носеше. Много майки се вдигнаха срещу нея в социалните мрежи, коментирайки, че може да нарани детето си.

Въпреки недоволството на нейните последователи, Клои Кардашян посрещна 2020 г. със същата дължина нокти и продължи да залага на маникюр тип „ковчег“, който е любим на нея и сестрите ѝ. Сега обаче тя показва, че си пада по нов тренд – хромиран/матов велур.

Малко преди новогодишната нощ Клои сподели, че е избрала червен хром, който да краси ноктите ѝ. В своята история в Instagram тя показва, че лакът не е обикновен, а има кадифен ефект, който му придава по-стилен вид.

Според маникюриста Савана Уокър, този забележителен маникюр е направен чрез матов топ лак, върху който е поставен специален прах, който след като изсъхне, наподобява велур. Специалистът коментира пред Allure, че комбинирането на мат/хром с велур е една от тенденциите, която ще виждаме по ноктите през 2020 г. 

Ето още няколко разновидности на маникюра на Клои Кардашян, които може да опитате: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от byke27 (@byke27) на

***

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари