IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тенденции 2020 – маникюрът на Кайли Дженър

2 януари 2020 12 30

Звездата се похвали с животински принтове

Тенденции 2020 – маникюрът на Кайли Дженър

Кайли Дженър е източник на вдъхновение за много жени. Като собственик на козметичен бранд, тя се гримира безупречно, но освен това си пада и по нестандартните маникюри. През 2019 г. тя наложи оформянето на ноктите по типа „ковчег“, а сега популяризира друга тенденция – животинските принтове, които се завръщат.

Подобно на своите сестри Ким Кардашян и Кендъл Дженър, Кайли обожава да носи много дълги нокти. Този път тя е заложила отново на дължината, но нещо друго привлича вниманието – леопардовите шарки.

4 идеи за маникюр, актуални през зимата

„Френски леопард“, написа Дженър в Instagram и сподели снимки и видео от новия си маникюр. Вместо с бял лак, тя е избрала френски маникюр със светлобежов мат за основа и голяма линия с животински щампи.

Най-вероятно леопардовите окраски по маникюра на звездата са направени със специален печат. А и както знаем, Кайли едва ли се лакира сама. 

„Как сменяш памперси с тези дълги нокти?“, попита фенка на Дженър. 

Няма как да не отбележим, че с маникюр като на милиардерката трудно бихме вършили ежедневните си задачи в кухнята, но все пак съчетанието между матовия лак и животинските принтове изглежда много нежно и елегантно. Ако искате да си направите ноктите по подобен начин, не забравяйте, че актуални са щампите на половината нокът, а не на целия. 

Тенденции в маникюра, които ще видим през 2020 г.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари