IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тенденциите в маникюра през 2019 година

26 декември 2019 13 30

Какво изпробвахме при ноктите?

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Маникюрът винаги е бил сред тези части на красотата, които търпят най-големи трансформации и при които наблюдаваме най-чести смени на тенденциите.

Защо?

Защото може да не сме склонни да променим драстично косата, нито под формата на цвят, нито под формата на прическа, но с ноктите не е съвсем такава ситуацията.

По отношение на маникюра – винаги можете да експериментирате, защото дори и крайният резултат да не ви хареса особено – един памучен тампон и малко лакочистител ще решат изцяло проблема.

Съвсем естествено, козметичната и бюти индустрия буквално всеки месец представят нова тенденция в маникюра, която обещава да бъде страхотна.

маникюр-2019

Защо дръзкият маникюр е добра идея?

Едно от нещата, върху които си струва да се замислите е, че ноктите ви са точно 10 аксесоара, с които не просто можете да допълните визията си, но и да изразите социална позиция, да покажете на всички околни своята индивидуалност и характер.

Какви тенденции имаше през 2019?

2019 година мина под знака на дръзките и много разнообразни маникюри. Тенденциите през лятото традиционно се завърнаха към класическото райе, към плодовете, към свежите препратки и ярки, дори неонови тонове.

Анималистичните принтове също бяха във владение при тенденциите в маникюра – което само по себе си не е голяма изненада. Разбира се, там се придържаме към по-тъмните нюанси на цветовете, защото сама по себе си тенденцията е доста дръзка и няма нужда да минаваме границата с кича.

маникюр-2019-2

Живият корал

Цветът на 2019 година, който традиционно се определя от Pantone, бе жив корал. Сама по себе си, тенденцията се наложи и в маникюра, като се срещаше особено често през топлите дни на пролетта и лятото.

Точки

Геометричното вдъхновение не подмина тенденциите в маникюра за 2019 година. Разликата бе, че ако предишни години залагахме на кръгове, в последните 365 дни бяха актуални точките. Тук имахме особена свобода да експериментираме с полка точките, които трябва да признаем, че в маникюр са страхотни.

Подробни описания на тенденциите в маникюра на 2019 година можете да си припомните тук.

Как да си направите: Лесен маникюр с точки

Как да си направите: Маникюр с морски мотиви

Летен маникюр: 3 нюанса, с които да се лакирате

Млечни нокти – трендът, който ще властва и през 2020-а

Корубата на костенурка като вдъхновение за маникюриста

Тази есен – логомания по ноктите

Стилен есенен маникюр: Перлички по ноктите

Маникюр котешко око – отново на мода през есента

Как да поддържате маникюра си през пролетта

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари