IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стилен есенен маникюр: Перлички по ноктите

1 ноември 2019 08 40

Трендът завладя цял свят

IStockphoto

След като миналата зима перлите по дрехите станаха хит, а през лятото се появиха и аксесоари за коса с тях, дойде време и за навлизането на този тренд в маникюра.

Ако сте се сдобили с кокетните фибички и шнолки с перлички, може да пробвате да украсите ноктите си с мънички самозалепващи топчета. Те отиват на минималистичния стил и нюд тонове, които са актуални и този сезон.

Джиджи Хадид, Ашли Греъм, Ариана Гранде, Кайли Дженър са само част от звездите, които си падат по аксесоари с перлички. И има защо, те придават стил и същевременно се съчетават както с по-спортни дрехи, така и с такива за официални поводи.

Перлените нокти са перфектният акцент за вашата есенна визия. Ако мислите, че ще ви е трудно да си ги направите, грешите. Носталгията по модата от 2000 г. се завръща и по магазините и сайтовете е пълно с най-различни видове перлички, с които да си направите оригинален маникюр.

Някои перлички са самозалепващи, като ви трябва единствено пинсета за поставянето им, а други се залепват с помощта на лак за нокти или специално лепило.

Може да експериментирате с цветовете – да лакирате ноктите в един тон или да ги направите по-шарени. Перлите ще отиват на всичко. Представете си нежния маникюр в бордо – на всеки нокът има само по една перличка в основата. Или пък маникюр в телесен цвят, по който топченцата са разположени асиметрично. 

Как да си направите маникюр с магнитен ефект 

Две ленти от перли, разположени в средата на нокътя, могат да се вържат отлично с перлените фибички на косата ви. 

Ето няколко идеи за есенен маникюр с перли от Instagram: 

1

2

3

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари