IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Небе по ноктите – нов тренд в маникюра

6 февруари 2020 14 30

Вие избирате ден или нощ

Instagram

Ако обожавате да лакирате ноктите си в синята гама и сте почитател на преливането на цветове, то най-новият тренд в маникюра със сигурност ще ви допадне. Миналата година бяха модерни холограмните лакове, с които можехме да пресъздадем красотата на галактиката. Сега различните елементи, които виждаме на небето ден и нощ, са хит в социалните мрежи.

Известни маникюристи и влогъри показват в Instagram как облаците, звездите, луната и залезът могат да украсят всеки нокът. Нежнорозово, бежово, светлосиньо, лилаво-оранжево, са цветовете, които те използват, за да постигнат ефекта на „облачния маникюр“.

Що се отнася до дължината, дори и на къси нокти може да се постави по една малка декорация – било то облак или звезда, но по-дългите имат по-голяма площ, на която маникюристите могат да се развихрят.

Облачен маникюр – за мечтателки 

„Това е маникюр за мечтателки“, „Небето по залез ме вдъхновява“, „Облачетата на небето при спокойно време успокояват“, коментират жени в социалните мрежи, изпробвали най-новия тренд. 

Съчетанието между сърчица, облачета и звезди е идеално за жените, които държат да имат тематичен маникюр за Свети Валентин. 

Много специалисти препоръчват използването на перлени лакове, върху които може да бъдат поставени „небесните елементи“. 

Ето няколко вариации на „облачния маникюр“, които може да използвате: 

Сподели своята валентинка!

Бюти тенденции – нокти, наподобяващи естествени камъни

Обърнат френски маникюр – един от трендовете на 2020-а

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари