IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мидени черупки – като вдъхновение за маникюр

2 февруари 2020 15 00

Може да ползвате няколко нюанса гел лакове

Istockphoto

Обичате ли да похапвате миди? Може би морските дарове не са от най-любимата ви храна, но ако предпочитате да си правите по-нестандартен маникюр, то окраските от черупките им, пренесени върху вашите нокти, със сигурност ще ви допаднат.

Отваряйки една мида в ресторанта или разхождайки се лятото по плажа, ще намерите най-различни черупки на миди, чиято външна и вътрешна част променя цвета си според светлината. В голяма част от тях преливат сякаш бяло, синьо-зелено и различни нюанси на лилавото.

От мидите стават страхотни бижута, освен това перлите им красят много жени.

Мидени черупки под формата на маникюр

Английската маникюристка Изабел Мей показва нагледно в профила си в Instagram маникюр с ефекта „мидени черупки“, който изглежда невероятно. Само за няколко дни нейните снимки и видео събират хиляди харесвания.

Мей е избрала да заостри леко ноктите и е използвала няколко вида гел лак (един от които е с хромиращ ефект), както и специално фолио, за да пресъздаде максимално цветовете и вида от черупките. 

Ноктите, наподобяващи естествени камъни и окраски от природата, са сред най-актуалните тенденции в маникюра, които ще следваме през 2020 г. 

***

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари