IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фрути нокти – новият тренд в маникюра

24 април 2020 08 50

Носят полъха на лятото

Снимка: iStock

Въпреки че все още е пролет, много маникюристи започнаха да мечтаят за лятото, като подготвят свежите си идеи за новия сезон. Докато някои все още не работят заради пандемията, не им остава нищо друго, освен да споделят своите творения в социалните мрежи.

Instagram е пълен с най-различни предложения за пролетен маникюр. Наред с пъстрите идеи с цветя, които виждаме всяка година, от близо седмица забелязваме нокти с черешки. Не се учудвайте, защото те са направени по най-новия тренд.

Пролетно вдъхновение за маникюр – „разделяне“ на ноктите

Фрути ноктите или нежният маникюр с различни дължини, по който има дребни рисунки или залепени стикери на плодове, най-вероятно ще бъде актуален в края на пролетта и началото на лятото, когато всички се надяваме да бъдем свободни.

Всички нокти или само част от тях, вие избирате. Плодовете се рисуват лесно и могат да се комбинират с различни цветове. Освен това отиват както на дълги, така и на къси нокти. 

Известни влогъри вече показаха своите предложения за маникюр с плодове, като черешките са най-предпочитани. Те могат да се съчетаят с дрехи и аксесоари, по които има същия червено-зелен мотив. 

Ето няколко идеи, които може да използвате: 

         4 идеи за маникюр на къси нокти 

Най-новият тренд в Instagram – нокти под карантина

Как да се грижим за хигиената на ноктите? 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари