IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прически есен 2020: Платиненорусото на Аиша Къри

7 ноември 2020 15 00

Баскетболната съпруга с нова визия

Снимка: БГНЕС

Аиша Къри е кралицата на трансформацията през тази година. Наскоро тя сподели за драстичното си отслабване, при което се сбогува с 15 килограма. Сега баскетболната съпруга отново изненада феновете си с нова визия. Този път тя се фокусира върху прическата си.

Както много звезди направиха през 2020 година, Къри също реши да промени цвета на косата си. Тя заложи на много по-различен стил от преди, който обаче страшно много ѝ отива. Преди няколко дни звездата сподели видео в социалните мрежи, на което се похвали с платиненорусия си цвят. Въпреки че промяната е само временна, много от феновете я харесаха.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ayesha Curry (@ayeshacurry) on

Част от последователите на Аиша обаче не успяха да я познаят от първия път. „За момент си помислих коя ли е тази дама до Стеф??? Изглеждаш чудесно!“, написа един потребител, а друг добави, че за кратко се е ядосал на Стеф Къри, че прекарва времето си с друга жена, а не със съпругата си. Все пак накрая се оказва, че това всъщност е Аиша и всеки може да е спокоен.

Самият Стеф Къри защити избора на съпругата си и заяви, че много харесва промяната. „Ти си красива, скъпа. Не позволявай на някого да ти казва обратното“, написа той в коментарите. Известните приятели на семейството също споделиха, че много харесват платиненорусия цвят.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ayesha Curry (@ayeshacurry) on

Тъй като промяната е временна, съвсем скоро очакваме да разберем защо Аиша е прибягнала до нея и кога ще се върне към стария си кестеняв цвят. Засега обаче се наслаждаваме на новата ѝ визия и спокойно можем да кажем, че ѝ отива.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари