IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аиша Къри: Стеф вече има нова работа

2 октомври 2020 17 40

Баскетболистът се представя доста добре като домашен учител

Снимка: БГНЕС

Аиша и Стеф Къри са едно от любимите ни звездни семейства. Двамата постоянно показват подкрепата си един към друг и преминават заедно през трудните моменти. 

Сега авторката се отби в шоуто на Кели Кларксън, за да сподели за цялата веселба, която се случва в дома на фамилия Къри. Едно от най-приятните неща за Аиша е да гледа как съпругът ѝ обучава децата по време на пандемията от коронавирус. Заради ограниченията, училищата в САЩ остават затворени и учениците преминаха на онлайн обучение.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wardell Curry (@stephencurry30) on

„Стеф сериозно се зае с обучението и аз съм доста доволна от това. Все пак аз ги родих, негов ред е да се погрижи за тях“, пошегува се тя. Двойката се жени през 2011 година и имат три деца – 8-годишната Райли, 5-годишната Райън и 2-годишния Канън Къри. Според Аиша, баскетболистът е проспал по-голямата част от отглеждането на децата, така че сега той трябва да се заеме с тази задача.

„Спеше, когато аз сменях памперси, когато трябваше да ги храня през нощта, така че сега си наваксва“. Аиша споделя и за новата си книга, която излезе на пазара на 22 септември. Тя ще включва както рецепти за ядене, така и коктейлни. По този начин притежателите на книгата ще могат хем да сготвят нещо вкусно, хем да си пийнат докато чакат вечерята да стане готова. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ayesha Curry (@ayeshacurry) on

И, ако това не е впечатляващо, то г-жа Къри създаде и собствено списание, наречено „Sweet July“. Споделя, че заглавието е било вдъхновено от децата ѝ, които са родени през юли месец. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари