IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ледена кралица: Риана в новата реклама на Fenty

3 декември 2020 11 00

Изпълнителката промотира колекцията си за празниците

Снимка: БГНЕС

Очевидно 2020 година няма да ни донесе нова музика от Риана, но тъгата ни намалява, когато виждаме как изпълнителката се развива на модната сцена. През последните месеци звездата показва невероятен стил по улиците на Америка, а също така участваше и в тазгодишната онлайн Седмица на модата в Ню Йорк. Моделите ѝ са дизайнерски лукс, който впечатлява всички критици и спокойно може да се каже, че Риана знае какво прави.

Партньорството ѝ с Fenty се оказа изключително печелившо и затова колекциите продължават да идват. Преди няколко дни Риана пусна снимки на новото си секси бельо за празниците, което вече е достъпно за пазаруване. Независимо дали тази година сте били лоши или добри, изпълнителката иска да си подарите нещо красиво и меко. И за да станат нещата още по-празнични, самата Риана участва в промотирането на новата си колекция.

Звездата позира в бели високи ботуши, комбинирани със син сутиен и сини шорти за спане. Колекцията, която вече е на пазара, може да се похвали с нови стилове и специален комплект XTRA VIP, който съдържа сутиен, шорти за сън и бикини с принт на роза. 2020 година беше изключително ползотворна за Savage x Fenty. Рапърката Megan thee Stallion наскоро участва в коледната кампания, показвайки специална колекция от бельо, достойна за подарък на всяка жена.

През октомври пък марката се похвали с първата си мъжка колекция по време на модното шоу „Savage x Fenty Vol. 2“. След събитието, на което Лизо се появи със син дантелен тоалет, търсенето за „синьо бельо“ се повиши с 96%, а търсенето на марката Savage x Fenty скочи с цели 101%. Риана представи модела Кинг Комбс като лице на мъжката линия, която вече е разпродадена.

„Исках да създам стил за мъжете, в който всеки да се припознава. След като Кинг направи толкова добро представяне на модната сцена през 2019 година, знаех, че го искам за тази колекция“, казва Риана.

Освен че може да се похвали с успехи в модата, изпълнителката се справя доста добре и в любовно отношение. Тя и рапърът A$AP Rocky бяха забелязани на вечеря в Ню Йорк, което още повече засили слуховете, че са двойка. Досега двамата присъстваха на партита и събирания само с компании, което беше лесно прикритие и дълго време твърдяха, че са само приятели.

На 29 ноември обаче Риана и A$AP са били сами, като са вечеряли зад завеса в ресторанта. Изпълнителите подхраниха слуховете че има нещо между тях, още когато позираха заедно на червения килим на „Модните награди“ в Лондон. Двойката след това отпразнува и Нова година заедно в Ню Йорк. Следващия месец Риана подкрепи приятеля си по време на благотворителен концерт в Бруклин.

Барбадоската красавица имаше тригодишна връзка с Хасан Джамел, но двамата се разделиха през януари 2020 година. Според източник, Риана е започнала да излиза с Rocky след прекратяване на предишната си връзка. „Те се забавляват. Има химия между тях“, казва близък до двойката пред Us Weekly. Друг източник споделя, че рапърът винаги е смятал Риана за прекрасна, но никога не се е осмелявал да прекрачи границата на приятелството.

След като се заговори за любов между двамата, Риана и Rocky участваха заедно за кампанията „Fenty Skin“, която беше пусната през юли.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари