IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенни тенденции: Риана и квадратните ѝ ботуши

12 ноември 2020 14 30

Изпълнителката се разходи в изцяло черен тоалет

Снимка: БГНЕС

Дори и най-големият привърженик на маратонките знае, че все някога трябва да бъдат заменени с нещо друго. Вода, зима и кал са най-лошите врагове на този вид обувки и затова ги прибираме в гардероба, когато лятото приключи. Тогава идва ред на ботушите, ботите и по-високите чифтове, които ще ни топлят и ще ни запазят сухи.

Но тъй като тази година модните ревюта бяха сериозно редуцирани, тенденциите в дрехите и обувките останаха някак си забравени. Затова се насочихме към социалните излизания на звездите, които всъщност също не бяха много заради наложената изолация, но все пак ги имаше. Известните личности ни служат като вдъхновение за тоалети, които да носим през студените месеци.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rih Is Coming? (@rih.my.happiness.ok) on

Сега насочваме вниманието си към Риана, която вече по-скоро се подвизава като модна икона, отколкото като музикална. Въпреки че е родена в топлия Барбадос, явно звездата вече е свикнала на студеното време в Ню Йорк и много добре знае кога да смени маратонките с ботуши. През уикенда тя беше забелязана на разходка с изцяло черен тоалет, който трудно се забелязваше в късните часове.

Това, което направи впечатление на всички обаче, бяха черните ботуши на Риана в странна форма. Към тоалета си, състоящ се от шапка, палто и кожени панталони, изпълнителката добави обувки с квадратна предница на Prada, които се предлагат за 1200 долара. Тази тенденция не само е изключително актуална сред известните личности през този сезон, но има допълнителен бонус, тъй като е много удобна за хора с по-широки крака.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Portal Rihanna Navy ⚓ (@portalrihannanavy) on

Ако пък се радвате на по-тесни крака, то просторната предница на ботушите ви позволява да носите по-дебели чорапи, което ще ви осигури допълнителна топлина през зимата. Квадратните ботуши може да не са уникален заместител на тежките зимни обувки, но те са добро решение, което ви придава удобство и същевременно ще ви позволи да изглеждате стилно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари