IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Визия на деня: Риана с прозрачен сутиен и без панталони

2 октомври 2020 13 30

Звездата представи новата си колекция за Fenty

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

През последните месеци много от нас залагат на анцузи и по-неофициални дрехи. Причината е продължаващата пандемия от коронавирус и възможността да си работим от вкъщи. По този начин не ни се налага да мислим какъв тоалет да изберем за офиса и как да изглеждаме стилно.

За Риана обаче пандемията приключи и отново е време за светски събития. Изпълнителката се появи в невероятен тоалет в Лос Анджелис, за да представи новата си колекция за марката Fenty. Барбадоската красавица избра кожен блейзър с колан, който облече върху прозрачен сутиен и комбинира с черни кожени ръкавици и мрежест чорапогащник. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty) on

Феновете ще могат да се насладят на звездното шоу, тъй като то ще бъде пуснато онлайн в платформата Amazon. Премиерата му е на 2 октомври. Тази година колекцията на Риана се очаква да бъде разделена на четири главни категории. Имената на две от тях са известни – „Dear Diary“ и „Savage Not Sorry“.

 

Риана обаче не беше единствената звезда на шоуто. В Лос Анджелис се появи плеяда от известни личности. Там бяха Бела Хадид, Кара Делевин, Нормани, Лизо, Деми Мур, Парис Хилтън, Ирина Шейк и още познати лица, които най-накрая се завръщат към нормалния си ритъм на живот. „Ще направим едно страхотно шоу“, каза изпълнителката преди дефилето. Тя добави, че ще се опита да повдигне настроението на хората, които страдат от тежките времена, в които сме попаднали. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

„Savage е дом, това е общност и безопасно място за всички“. 

Миналата година Риана говори пред ELLE за първата си колекция „Savage x Fenty“. Тогава тя избра Холзи и Нормани да бъдат изпълнителки по време на представянето на моделите. Барбадоската красавица заяви, че е заложила само на жени, защото иска да покаже на света колко силни са те. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella ? (@bellahadid) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари