IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Леопардова кралица за Хелоуин: Кайли Дженър и новата ѝ прическа

28 октомври 2020 14 30

Риалити звездата дебютира с пикси

БГНЕС

Кайли Дженър се вдъхнови от популярен животински принт за своята най-нова колекция гримове. За да я представи по най-добрия начин, тя се превърна в истинска леопардова кралица. В последното си видео, което е реклама на продуктите ѝ, тя дебютира и с нова прическа.  

23-годишната милиардерка копира майка си, носейки перука. Косата ѝ е къса, точно като тази на Крис Дженър. Въпросната прическа – пикси, е една от предпочитаните за есента, защото не изисква кой знае каква поддръжка и същевременно може да изглежда различно, зависи по какъв начин се стилизира. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Kylie✨ (@kyliepolarr) на

В един момент Кайли се превръща в жената леопард, носейки специален гащеризон, което прилепва плътно по извивките ѝ. Трансформация претърпява и косата ѝ, която се удължава и сплита на дълга плитка. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Kylie ? (@kyliejenner) на

Всички опаковки на новите гримове на Kylie Cosmetics са с леопардов принт. Ето защо тя е избрала да ги промотира по този начин. Накрая тя се появява със закачлив грим и къса леопардова рокля. 

След промоцията, Кайли Дженър показа как се подготвя за предстоящия Хелоуин. За целта тя е поканила известният влогър и гримьор Джеймс Чарлз, който да я преобрази за празника. Двамата споделиха клип в TikTok, в който тя е без грим и след няколко минути вече е с прорези и кръв на лицето, сякаш някое животно я е одраскало. От своя страна, той също има страховит грим, подобен на нейния. 

Какви са актуалните тенденции при прическите за 2021 година и пълно тяхно описание ще можете да проследите по време на специалното събитие Tialoto Live на 4 ноември от 14:15 часа – повече информация вижте ТУК.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари