IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенен сексапил: Кайли Дженър в леопардови щампи

9 октомври 2020 14 30

Риалити звездата впечатлява в социалните мрежи

Снимка: БГНЕС

Явно Кайли Дженър усети, че времето в България не е никак топло и реши сама да вдигне градусите. 

Риалити звездата използва социалните мрежи, за да покаже пред феновете си своята секси страна, позирайки в предизвикателни пози. Дженър заложи на боди с леопардови щампи, с дълбоко v-образно деколте, комбинирано с колан до пода. Дрехата не остави много на въображението, като почти не покриваше извивките на тялото на звездата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????? (@kyliekbomb) on

Визията много прилича на тази от участието на Кайли в песента „WAP“ на Карди Би и Megan Thee Stallion. Звездата публикува и няколко снимки и видеа, заснети пред огледалото, където гордо показва тоалета и фигурата си. От публикациите става ясно, че Дженър отново е сложила любимите си екстеншъни, които стигат чак до коляното ѝ. 

За да бъде в пълен тон, звездата се беше сдобила и с дълги, кафяви нокти, които дебютира по-рано през седмицата. Тогава тя избра да се похвали с маникюра си, показвайки го върху дизайнерска чанта от марката „Hermes Birkin“. Тогава тя заяви, че ноктите са специално направени заради фотосесия, но толкова са ѝ харесали, че може и да ги остави за по-дълго. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie Jenner News (@kyliesnapchat) on

Феновете веднага помислиха, че леопардовата визия на Кайли е част от нова фотосесия, която може да промотира продукти от козметичната ѝ колекция. Други пък предположиха, че риалити звездата се подготвя за Хелоуин и може да бъде част от семейство Флинстоун за празника в края на октомври. Засега обаче всичко това е в сферата на възможностите, тъй като самата Дженър не разкрива повече за тоалета.

Независимо за какво е било нужно леопардовото боди, не можем да отречем, че Кайли изглежда великолепно. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари