IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Визия на деня: Кайли Дженър с рокля и маникюр в портокалов цвят

13 октомври 2020 14 30

Риалити звездата присъства на рождения ден на Карди Би

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Карди Би организира звездно парти по случай рождения си ден и разбира се Кайли Дженър беше сред гостите. Младата милиардерка обърна главите след себе си с перфектния си избор на рокля и маникюр. Кайли и Карди Би се сближиха по време на видеото към песента „WAP“, която се превърна в огромен хит.

Дженър се появи на партито с къса рокля в портокалов цвят, която детайлно описваше всяка форма на тялото. Снимки от събитието се появиха в социалните мрежи, а риалити звездата разкри, че е успяла да съчетае тоалета с цвета на ноктите и грима си. Описанието под снимката се състоя само от една емотикона на корона, а публикацията веднага събра над 8 млн. харесвания.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner) on

Рожденият ден на Карди Би се е състоял в клуб „Зона 51“, който се намира във Вегас. Темата е била Сахара, а гостите са имали възможността да видят и живи камили. Според източник, Кайли е дошла с малка група приятели и е била изключително дружелюбна с всички гости и е нямала търпение да се запознае с тези, които не познава. Плътно до риалити звездата е била и най-добрата ѝ приятелка Стаси. 

Най-голямата изненада за вечерта обаче остана присъствието на Offset, с когото Карди Би в момента се развежда. Двамата дори се целунаха пред всички, но засега не се знае дали ще се съберат отново. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари