IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр есен 2020: Изборът на Кайли Дженър

22 ноември 2020 16 30

Ето няколко идеи в син цвят, които ще ви допаднат

БГНЕС/IStockphoto

Кайли Дженър винаги е вдъхновявала много жени със своя стил на обличане. Всичко, което носи на себе си, се разпродава като топъл хляб. Голям е и интересът към продуктите от нейната козметична марка. Що се отнася до маникюра ѝ, може да се каже, че от всички сестри от известната фамилия Кардашян, нейните най-често са прекалено дълги и заострени, заради което тя неведнъж е търпяла критики. Но пък няма как да не отбележим, че винаги са лакирани по най-новите тенденции.

Освен с тиквените нюанси, маникюрът за есен 2020 се отличава с някои други по-плътни цветове, които трудно биха останали незабелязани. Например бургундскочервеното или тъмносиньото.

Макар и в последно време Кайли да се облича с дрехи в животински принтове и кожа в кафяво или светлооранжево, наскоро тя се похвали, че има страхотен син маникюр. Остър и изчистен, той е идеалното решение по време на пандемия – не изисква кой знае колко усилия и всеки може да си го направи вкъщи, стига да има хубави пила и лак.

Излишно е да казваме, че едноцветният маникюр, който носи Дженър, все още е на мода. Подобни носят Клои Кардашян, Мадона, Шей Мичъл и други известни жени.

Ако тъмносиньото по ноктите на Кайли Дженър ви допада, ето няколко идеи за есенен маникюр с него: 

1. Синьо и перленооранжево

Една страхотна комбинация за есенния ви маникюр. Може да лакирате част от ноктите в тъмносиньо, останалите в перленооранжево, като на поне два нокътя поставите безцветна основа и отгоре нарисувате нежни цветенца с двата основни цвята.

Между големите цветя в перленооранжевото и синьото (за тичинка ползвайте противоположния нюанс), може да направите по-малки – с бяло.

2. Синьо и златно

Златистият цвят изпъква най-добре на лакове в по-тъмната гама. Ето например тъмносинята основа може да се украси с печат с принт на тема „астрология“.

Точките, звездичките и луничките, образуващи цяло съзвездие, си личат по-добре, когато са изобразени върху по-тъмен нюанс синьо.

3. Синьо и жълто

Може да комбинирате един стандартен цвят за есенен маникюр – например жълтото, с друг по-нестандартен – тъмносиньо слек перлен оттенък.

Поставете синьото за основа, като на два нокътя на всяка ръка изрисувайте маргаритки върху млечнобяла или нюд основа. Ползвайте още зелено, бяло и тъмночервено, за да получите по-красиви цветя и стъбълца.

4. Синьо, бяло и сребристо

Тъмносиньото, каквото харесва Кайли Дженър, може да се комбинира чудесно с бяло и сребристо. Както вече знаете, така наречените артщрихи по ноктите, са доста актуални през 2020-а година. Затова ги направете именно с тези цветове.

Отново лакирайте част от ноктите в тъмносиньо. Оставете по два на ръка, които да боядисате с бежова или млечна основа. Отгоре, все едно с четка за рисуване, сложете по няколко ленти от бялото, синьото и сребристото. Може да поставите и малко точки или други геометрични фигури.

Ако желаете, в маникюра може да присъстват и два вида син цвят.

Ето и още идеи за маникюр есен 2020, които да разгледате: 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари