IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бюти вдъхновение: Маникюрът на Бела Хадид

8 октомври 2020 12 30

Моделът избра една от тенденциите за есента

БГНЕС

Есента е един от най-пъстрите сезони на годината, като ни предразполага да използваме красивите му цветове в своя маникюр. Всички вариации на оранжево, кафяво, зелено и бежово са най-търсените за лакиране на ноктите. Някои от нас обаче „бягат“ от стандартните идеи и търсят нещо по-различно. Да вземем например Бела Хадид. Моделът обича да експериментира с френския маникюр и тези дни ни вдъхнови за една нова тенденция, свързана с него. 

Вместо да поиска само обикновените бели ленти,  красавицата е приела предизвикателството на нейната маникюристка – да ѝ сложи няколко изкрящи лака на всяка плочка. При това те образуват не какво да е, а причудливи гъбки и цветенца. 

В своя профил в Instagram Мей Каваджири, която има салон в Ню Йорк и работи с Дуа Липа и Емили Ратайковски, се похвали с ноктите на Бела Хадид, публикувайки няколко снимки. Те са направени специално за рождения ден на модела, който е на 9 октомври. 

На кадрите се вижда, че ноктите на Бела са със средна дължина, оформени в тип „Ковчег“. Освен че маникюрът е френски, на празната основа има по една рисунка в по-светли неонови цветове, които „светят“ на тъмното – нещо, което ще виждаме често през есен 2020. 

Ето и още идеи за маникюр, които може да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Дучи ( преди 3 години )
Под ноктите ВИНАГИ гъмжи от микроби, колкото и да са чисти
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар