IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Назад към 2000: Бела Хадид с нова прическа

7 октомври 2020 14 30

Супермоделът се появи в Ню Йорк

Снимка: БГНЕС

Бела Хадид отново промени визията си и този път силно напомни за тенденциите отпреди две десетилетия. 

23-годишната моделка беше забелязана по улиците на Ню Йорк, след като излезе от фризьорски салон. Явно Бела използва всяка възможност да посети салоните за красота, тъй като се говори за ново затваряне заради втора вълна от коронавирус. За щастие на дамите, все още вратите са отворени и всеки може да се възползва от услугите на професионалисти. 

След като се появи на модното шоу на Риана, Бела побърза да промени прическата си. Тя си сложи екстеншъни и си избра нов цвят. Супермоделът замени черния си оттенък с нещо по-подходящо за есента – прекрасен карамелен нюанс. Изглежда, че е избрала ефект на слабо осветление и вместо да боядисва косата си в един оттенък, тя смесва карамеления цвят с тъмен шоколадов тон. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aurora ? (@hellzbellzxo) on

Освен че е подходяща за есента, новата визия на Бела ни върна с пълна сила към 2000 година. Тази тенденция беше изключително популярна сред звезди като Дженифър Лопес, Кели Кларксън и Бионсе. Трите дами се появиха с подобни нюанси на косите между 2001 и 2004 година. 

Хадид се похвали с новата си прическа в социалните мрежи, но с нея искаше да привлече вниманието на феновете не към тенденциите за красота, а по-скоро към предстоящите президентски избори. „Аз ще гласувам“, написа тя в Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by my heart’s bella hadid (@myheartbels) on

На 3 ноември цяла Америка ще впери очи в избирателните секции, за да разбере дали Доналд Тръмп ще спечели втори мандат, или Джо Байдън ще го измести от Белия дом. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари