IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бела Хадид рекламира бельото на Риана

6 октомври 2020 17 40

Моделът участва в стилна фотосесия

Снимка: БГНЕС

Бела Хадид, американският супермодел от палестински произход, която преди това беше обявена за най-красивата жена в света, стана героиня на рекламната кампания за марката бельо Savage X Fenty, собственост на певицата Риана. Снимката се появи на страницата на марката в Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty) on

Естетският кадър показва звездата, позираща легнала на дивана, заобиколена от други модели. Тя се снима в черно дантелено бельо и лъскави сандали на токчета,  чорапите са до коляното, има и дълги ръкавици от същия материал. Хадид носи колие и големи обеци като аксесоари. 

Супермоделът и актрисата Кара Делевин, както и диджеят и модният модел Су Джоо, взеха участие в снимките с Хадид. Отбелязва се, че кадрите от фотосесията са пуснати заради онлайн шоуто на Savage X Fenty. В шоуто присъстваха самата създателка на марката, всички героини на рекламата, рапърът Лицо, актрисата Деми Мур и други.

По-рано през септември Бела Хадид участва в реклама за луксозната италианска марка Versace със съпругата на канадския музикант Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър. Тя позира на плажа на фона на океана с бански.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари