IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Визия на деня: Бела Хадид с прозрачно облекло за наградите на MTV

31 август 2020 11 00

Супермоделът изненада всички с избора си на тоалет

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Да, знаем, че все още е лято и температурите са високи и всеки иска да облече колко се може по-малко дрехи. Все пак, когато излизаме навън, гледаме да се прикрием добре, за да не предизвикаме критични погледи от страна на обществото. Засега не сме посегнали към якетата или дългите ръкави, но ризите и тениските ни закриват достатъчно. 

За Бела Хадид обаче лятото е времето, в което да покаже колкото се може повече от тялото си, независимо каква ще е реакцията на останалите. Супермоделът беше забелязан преди наградите на MTV и изборът на тоалет беше меко казано странен. Хадид се появи с почти прозрачна блуза, която уж закриваше гърдите й, но не точно. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Haber Turk (@yenihaberturk) on

Въпреки че по-голямата част от тялото й беше на покаж, Бела никак не се притесняваше от папараците. Към черната си блуза тя добави чифт плисирани панталони с висока талия, сандали и маска в ръка. Прическата на супермодела беше вдъхновена от 90-те години, като бретонът й беше оставен настрани, а отзад косата беше хваната на кок. Визията на Хадид беше завършена с големи кръгли обеци.

Според Daily Mail, Бела е била засечена напът към церемонията по връчване на наградите на MTV. Там тя се е срещнала с бившето си гадже The Weeknd, който успя да си тръгне и със статуетка. Източник споделя, че двамата са се държали напълно нормално и са показали на всички, че са все още приятели. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella ? (@bellahadid) on

Съвсем наскоро се заговори, че Хадид може би е започнала връзка с Григор Димитров, но официално потвърждение за връзката все още няма. В момента Гришо е в Ню Йорк, подготвяйки се за предстоящия турнир от Големия Шлем. Интересно е, че наградите на MTV също се раздадоха в Ню Йорк, така че двамата влюбени може и съвсем скоро да се засекат. 
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари