IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бела Хадид с най-компактните чанти за лятото

15 август 2020 09 00

Вижте фотосесията ѝ за Bulgari и Ambush

БГНЕС

Райска градина, пълна със зеленина и цъфнали водни лилии. Това е основният фон на новата кампания на Bulgari, която си партнира с японския лейбъл за бижута Ambush. В основата ѝ стои Бела Хадид, която е идеалният модел за представянето на капсулната им колекция от дамски чанти. Леки, удобни и с впечатляващ дизайн, те ще се харесат на всяка жена. 

Компактните модели са истински бижута от кожа, които пасват на голямо разнообразие от тоалети както за лятото, така и за предстоящата есен. 

Във фотосесията, която е един от първите ангажименти на модела след изолацията заради коронавируса, Бела показва няколко модела кожени чанти – в черно и яркозелено. Част от тях имат симпатична дръжка за ръка, други разполагат с дълга каишка, за да се носят през рамото или на кръста. 

Хадид позира с кокетните чанти на фона на тропически растения. Един от моделите препраща към змията, изкушила Адам и Ева в райската градина, тъй като разполага с украшение, което наподобява нейната глава.  

Освен в черно и зелено, в лимитираната серия дамски чанти присъстват и такива в цвят металик, розово и синьо. Една част от тях са под формата на малко сърце. 

През последните няколко седмици моделът работи усилено в Ню Йорк, където модната индустрия постепенно започва да се съживява. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от @hellzbels на

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари