IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Край на изолацията: Хейли Бийбър и Бела Хадид с нова фотосесия

28 юни 2020 13 30

Супермоделите бяха засечени на яхта в Италия

Снимка: Getty

Пандемията от коронавирус провали плановете за голяма част от световното население. Много от бизнесите затвориха врати, а холивудски премиери, Седмици на модата и фотосесии бяха отложени заради наложените мерки за сигурност и спазването на социална дистанция. Сега, няколко месеца по-късно, всичко започва да се съживява и индустриите живеят своя втори живот.

Италия беше страната в Европа, която най-сериозно пострада от вируса, но в момента туристите постепенно се завръщат, а с тях дойдоха и част от звездните имена от света на модата. Само преди ден супермоделите и близки приятели Бела Хадид и Хейли Бийбър бяха засечени на Ботуша, където се наслаждаваха на слънцето от частна яхта. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by styleandvibe (@styleandvibe) on

Въпреки че имат нужда от почивка, двете дами са в Италия по работа. Те снимат нова кампания, за която все още нищо не се знае. Според източници, всички хора, които са били включени във фотосесията, са били тествани за COVID-19, а мерките за сигурност са силно завишени. Хейли и Бела са пристигнали в страната с частен самолет, а при слизането си са носели маски и ръкавици.

"Те веднага се отправиха към яхтата", казват близки до дамите. Съпругата на Джъстин Бийбър беше забелязана с леопардов бански, докато Хадид заложи на малко по-свеж цвят. Източникът допълва, че супермоделите не са пестили от слънцезащитен крем, получили са специален обяд на терасата на яхтатата и са се чувствали много добре.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Bieber’s Closet. (@haileybiebercloset) on

Преди да отпътува за Италия, Бела Хадид прекара изолацията заедно с майка си Йоланда, а Хейли Бийбър се наслаждаваше на компанията на съпруга си Джъстин, с когото първо бяха в Канада, а след това в Лос Анджелис. 

И докато Хейли се занимава с професионалните си ангажименти, канадският изпълнител беше засечен на разходка в Ел Ей. Това се случва само дни, след като той категорично отрече обвиненията в изнасилване. Засега г-жа Бийбър не е изказала мнение по въпроса. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари