IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимно яке: Кайли Дженър заложи на Dior

20 декември 2020 13 30

Милиардерката показа стилен аутфит на марката

БГНЕС

Готови ли сте за зимата в планината? Там температурите са по-ниски и дори да не караме ски, ни трябват по-специални дрехи, които да пазят от студа и да не пропускат вода. Това обаче не важи за Кайли Дженър, която е готова да позира по рокля насред снега, за да си направи перфектните снимки за своя профил в Instagram.

Милиардерката показа своя нов аутфит на милионите си последователи – в бежово и черно. Той не е от най-подходящите за разходка в гората, но става за по-топлите зимни дни.

Дженър се е снимала с новото си спортно яке, което е комбинирала с шапка тип „идиотка“. Гумените ѝ ботуши с връзки, както и чантата ѝ, са с един и същи принт – на марката Dior.

Якето с цип по средата струва 5 900 долара, докато пухкавата ѝ бяла рокля излиза 500. Но преди да си кажете, че тя е твърде тънка за времето навън, ще уточним, че тя е от мериносова вълна.

Отморявайки в луксозен хотел край езерото Тахо, Кайли не пропусна да покаже, че има още един страхотен аутфит от Dior – в розово.

23-годишната риалити звезда се е снимала и с черно зимно яке тип пъфър, с което показва, че моделите от лъскави материи все още са актуални. Подобно има и дъщеря ѝ Сторми, която също като нея е истинска модна икона.

Наскоро Дженър пусна своята коледна колекция гримове, наречена The Grinch и сподели, че дните около Коледа са любимото ѝ време от годината.

Ето и още предложения за зимни якета и палта, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари