IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кожено яке или блейзър: Изборът на Софи Търнър

28 ноември 2020 12 00

Актрисата с обувки по най-новия тренд

БГНЕС

Откакто забременя и роди, актрисата Софи Търнър се загуби от екрана, но пък често може да я видим на снимки от разходките ѝ с количката. Сега нейната най-важна роля е тази на майка и тя определено се чувства добре в нея.

Обикаляйки парковете с малката Уила, звездата от „Игра на тронове“ има нужда от нещо удобно. Освен със спортните панталони и тъмни суитшърти, тя бива заснета да носи една от тенденциите за есента – кожен блейзър. Подобно на яке, но без цип и с дължина под кръста, този тип дреха е предпочитан от много звезди за променливото време в САЩ.

Според модни експерти, черният блейзър, който е с три копчета и симпатична яка, е на марката Mango. Него тя комбинира с обикновен клин и поло в същия цвят.

Търнър и съпругът ѝ Джо Джонас, който я придружава с количката, в която е четиримесечното им дете, са с едни и същи предпазни маски – камуфлажни. Но нещо друго от визията на актрисата прави по-голямо впечатление – нейните зимни обувки.

Също както актуалните якета „пъфъри“, които са по-обемни, на краката на Софи има чифт ватирани ботуши на Louis Vuitton. Този модел ще бъде истински хит за сезон есен/зима, отбелязват експерти пред Refinery29.

Симпатичните ботушки, които отвън са черни, а отвътре са със светло- и тъмнокафяво, с принта на марката, приличат много на пухкавите и топли пантофки, които някои от нас носят у дома, за да не им е студено на краката. Тези обаче са с малко по-дебела подметка с бежов кант.

Въпросните обувки може би не са най-подходящи за кожения блейзър на Софи Търнър, но изглеждат изключително удобни за ходенето пеша, което тя в последно време практикува всеки ден с бебето.

Ето и още идеи от външния вид на звездите, които да ви вдъхновят за вашия гардероб: 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари