IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След розовата коса: Джо Джонас с нов татус

14 октомври 2020 15 00

Посвети го на жена си Софи

БГНЕС

Октомври определено може да се нарече „месецът на промяната“ за Джо Джонас. След като реши да боядиса косата си в розово, певецът си направи и нова татуировка. 

За да покаже черно-бялата рисунка на своите фенове, 31-годишният изпълнител качи една снимка на нея в своята история в Instagram. Тя е направена при татуист в Лос Анджелис. 

Джонас е избрал да му нарисуват на тила дупка на ключалка, през която се вижда не кой да е, а неговата любима Софи Търнър. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от ? ? ? (@_n.a.l) на

Татуировката, посветена на жената, която наскоро го дари с дете, показва окото на актрисата и малка част от лицето ѝ. 

Стилът на татуса е сходен с този на останалите, които си направи фронтменът на Jonas Brothers по ръцете по-рано тази година. 

Миналото лято Джо се сдоби с много специална татуировка – посветена на кучето му Йолдо, което бе блъснато от кола и почина. 

И докато последователите на Джонас се чудят колко общо татуировки има той по себе си, други отбелязаха, че е изключително грижовен татко. Снимки на папараци показват, че певецът вече разхожда дъщеря си сам, без никакви притеснения, с което помага изключително много на София, която почти няма свободно време. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Andrea (@_iwillstay) на

Наскоро младите родители бяха забелязани за първи път с количката на разходка откакто бебето им се роди. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари