IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Млад татко: Джо Джонас промени цвета на косата си

20 август 2020 10 50

Изпълнителят посрещна първородната си дъщеря този юли

Снимка: БГНЕС

Джо Джонас е сметнал, че е време за промяна във визията!

В сряда изпълнителят публикува снимка в социалната мрежа, на която показа новия ви цвят на косата. Джонас вече е платинено рус, а феновете побързаха да го поздравят за промяната и заявиха, че тя много му отива. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by alia ??☁️ (@happinessbeginsisgood) on

Смяната на цвета на косата идва само няколко седмици след като Джо и съпругата му Софи Търнър посрещнаха първородната си дъщеря Уила. Двойката все още не е показала снимки на бебето, но пък за сметка на това радват феновете си с фотоси от вкъщи. Съвсем наскоро звездите използваха социалните мрежи, за да помолят феновете си да носят маски и да спазват мерките, наложени заради пандемията от коронавирус

В снимката, която изглежда като корица на списание "Vogue", съпрузите носят еднакви тениски и са се настанали удобно на дивана у дома. "Носенете маска. Това е всичко", пишат те. През април Търнър заяви, че се чувства много добре по време на изолацията и се радва, че прекарва повече време вкъщи със съпруга си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

"Аз съм домошар. Ако можех да стоя вкъщи цял ден, щях да го правя и затова това време е много подходящо за мен. Напускам къщата си веднъж на ден, за да разходя кучетата и отново се прибирам", казва тя пред Конан О'Брайън. Актрисата добавя, че ако й се наложи да води важен разговор по работа, облича някоя официална блуза, но надолу винаги носи анцузи.

От друга страна, Джо не е толкова развълнуван, че трябва да седи постоянно у дома. "Той е по-социален от мен и за него това е като затвор", казва Софи. Двамата се ожениха тайно през 2019 година в Лас Вегас след раздаването на наградите "Bilboard". Два месеца по-късно звездите направиха и по-голяма сватба във Франция, на която поканиха най-близките си приятели и роднини.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

В събота Търнър поздрави Джо за рождения му ден, публикувайки тяхна обща снимка. Тя използва повода и да потвърди, че двамата вече са станали родители, наричайки съпруга си "моят съпруг/приятел/баща на детето ми".

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари