IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Софи Търнър и Джо Джонас с дарение за медици

21 април 2020 17 50

Изпратиха им топъл обяд

БГНЕС

Софи Търнър и Джо Джонас са поредните знаменитости, които отделиха от бюджета си, за да подкрепят медиците, които всеки ден се грижат за болните от коронавирус в страната им. Звездната двойка изпрати топъл обяд на 100 здравни служители чрез организацията „Fueling the Fearless“.

Порциите, които са доставени на лекари в болница в Лос Анджелис, са поръчани от малки ресторанти, които се борят да запазят бизнеса си.

Според информация на организацията в Instagram, звездите са изпратили храна на медици, които лекуват хора, които са с ограничени ресурси.

„Персоналът работи неуморно, за да се грижи за общността и тези, които често са забравяни“, пише под снимките, на които медиците носят кашоните с храна.

Според американските таблоиди, освен Софи Търнър и Джо Джонас, мениджърът на Джонас Брадърс, също е дарил известна сума пари, които ще бъдат използвани за закупуването на различни ястия. 

Мениджърът на Джонас, Фил Макинтайър, както и съпругата му Шонда Макинтайър също допринесоха за даряването на храна.

По-рано Риана и Джей Зи дариха общо 6,2 млн. долара за лекарите на първа линия. Хари и Меган също се включиха, като преведоха повече от 100 000 долара за организация, изхранваща благотворително британците. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари