IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Софи Търнър посвети татуировка на дъщеря си

23 ноември 2020 10 40

Джо показа бебето в Instagram

БГНЕС

2020 година определено е една от най-запомнящите се за Софи Търнър и Джо Джонас. Не само заради пандемията и социалната изолация, а най-вече с това, че двамата се врекоха във вечна вярност и станаха родители на момиченце. Малко повече от три месеца след появата на малката Уила, актрисата реши да покаже колко много я обича, посвещавайки ѝ татуировка.

Младата майка, която не е от най-активните в Instagram, качи снимка в своята история, с която да покаже, че е избрала да ѝ татуират WJ – първите букви от двете имена на детенцето ѝ (Уила Джонас).

Софи е решила татуировката да е семпла, а от историята ѝ в социалната мрежа разбираме, че тя е близо до китката на лявата ѝ ръка.

„Толкова сладко“, „Чудесна идея“, „Колко мило“, пишат последователи на звездата от „Игра на тронове“.

По-рано, точно след като Софи роди момиченцето, нейният любим Джо Джонас също си направи татуировка. Тя е на врата му и представлява ключалка, през която се виждат очите на актрисата.

Известната двойка приветства своето първо детенце в края на юли, но оттогава те не са го показвали в лице в социалните мрежи и навън, когато се разхождат с количката. Наскоро обаче това се промени.

Тези дни цялата фамилия Джонас побързаха да споделят, че вече са украсили дома си за предстоящите празници. Изненадаха и феновете си, споделяйки парчето И need you Christmas, за което са направили един специален клип, пълен с детски спомени.

„С такава щура година всички наистина се нуждаем от нещо, което да очакваме с нетърпение... Празниците са време, което ни събира и е нещо, което ни носи радост в най-мрачните времена“, написа съпругът на Софи Търнър и качи няколко семейни снимки. На тях той показва бебето си за първи път (разгледайте галерията със стрелките), държейки го на ръце.

На кадрите с братята се виждат още Приянка Чопра и мъжът ѝ Ник, които също присъстват на милото семейно събиране, запечатано в снимки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари