IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чакай, това Сара Джесика Паркър ли е или Кари Брадшоу?

25 ноември 2020 10 30

Актрисата се появи с маска и обувки в един цвят

Снимка: БГНЕС

Сара Джесика Паркър беше една от актрисите, които преобърнаха света на телевизионните сериали. Тя, заедно с Ким Катрал, Синтия Никсън и Кристин Дейвис, ни радваше от екрана с епизоди от „Сексът и градът“, а след това историята се пренесе и на голям екран. Въпреки че отношенията между дамите не са били от най-добрите, героините им ни показаха какво значи добро приятелство, как да се борим за това, което заслужаваме в професионален и личен план, както и невероятни тоалети, достойни за червения килим на всяко светско събитие.

И докато другите актриси не се свързват толкова много с ролята си в сериала, то Сара Джесика Паркър постоянно е приемана като Кари Брадшоу. Разбира се, тя има огромна заслуга за това, тъй като доста често копира стила на екранната си героиня и напълно съзнателно ни връща няколко години назад.

По време на карантината Паркър се превърна в кралицата на стила. Тя винаги носи предпазна маска, когато излиза навън, както и непрекъснато намира начин да влезе в най-нестандартните модни тенденции за 2020 година. И докато повечето от нас вече са се насочили към удобните анцузи, тъй като зимата наближава, актрисата е по улиците на Ню Йорк, доказвайки че времето не е толкова студено за носене на токчета.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @anosis_fashion

Този уикенд тя показа, че няма нужда да пренебрегвате високите си обувки, когато все още няма сняг по улиците. Паркър дори се разходи по павета без никакъв проблем, затвърждавайки факта, че Кари Брадшоу наистина живее в нея. Актрисата заложи на розови обувки от личната си колекция SJP Fawn, които ще ви струват 210 долара. Комбинира ги с предпазна маска в същия цвят от MasQd, която е доста по-достъпна за феновете – само 15 долара. Якето на звездата също заслужава внимание, като то беше чудесен избор за есента и леко студеното време навън. Паркър избра модел на Farm Rio, който ще ви струва 395 долара.

Това обаче не е първият път, в който Сара Джесика Паркър залага на розовия цвят. Преди няколко дни тя беше гост в събитието „Forces of Fashion“, организирано от списание Vogue. Там актрисата се появи с дълга розова рокля на дизайнера Кристофър Джон Роджърдс. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Последните изяви на актрисата ни карат сериозно да се замислим дали Сара Джесика Паркър е имала влияние върху стила на Кари Брадшоу, или е обратното.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари