IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Визия на деня: Сара Джесика Паркър като Кари Брадшоу

9 септември 2020 12 30

Актрисата беше хваната да си почива на плажа

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Сара Джесика Паркър рядко може да избяга от персоната на Кари Брадшоу. Сериалът "Сексът и градът" се превърна в телевизионен феномен и до днес е любим на поколения телевизионни фенове. Историите на четири жени в Ню Йорк, разказващи за проблеми в работата и любовта, станаха част от живота на обикновения човек, а актрисите се изстреляха до световна слава.

Една от най-известните и безспорно тази, която използва славата си по най-добрия начин, е Сара Джесика Паркър. Тя влиза в ролята на журналистката Кари Брадшоу, но често черпи вдъхновения от героинята си и за реалния живот. Не можем да пропуснем моментът, в който Паркът се появи с две различни сандали, което беше пряко свързано с епизод от "Сексът и градът". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by hairwithflair20 (@hairwithflair20) on

Сега, звездата отново се опитва да върне феновете си няколко години назад, но този път по друг начин. Тя беше засечена от папараците да се наслаждава на последните слънчеви дни, почивайки си на плажа край къщата й в Хемптънс. Паркър обаче не заложи на нищо от своята модна колекция, а се насочи към слънчеви очила, които стават все по-популярни в социалните мрежи.

Става въпрос за авиаторския модел на "Ray-Ban", който се отличава с цветни стъкла. Актрисата избра цветът й да е син, но феновете могат да избират още жълто или червено. Синьото обаче е едно от най-предпочитаните, защото се свързва с морето и придава по-успокоителен ефект на хората. Освен това, той намалява блестенето, което е чудесен варинат за плажа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Jessica Parker Daily (@sjp_daily) on

Феновете на "Сексът и градът" веднага ще свържат очилата на Сара Джесика Паркър с тези на Кари Брадшоу. Журналистката често залагаше на авиаторския модел през всичките сезони на сериала. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари