IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съдят Сара Джесика Паркър за неуредени сметки

12 юни 2020 08 50

Бивш мениджър си иска заплатата

Снимка: БГНЕС

Сара Джесика Паркър се забърка в лек скандал, който може да ѝ коства доста скъпо. Актрисата от „Сексът и градът“ е обвинена в неизплатени заплати. Твърдението идва от мениджър на един от обувните магазини на Паркър. Освен звездата, в съдебния иск попада и бизнес партньорът ѝ. 

Според служителя, Сара и партньорът ѝ Джордж Малкемус са отказали да платят допълнителни часове на Хедър Холт от 31 декември 2018 до 1 март 2020 година. „Обвиняемият не е компенсирал адекватно служителя си за извънредния труд, който се начислява след всички отработени часове над четиридесет в една работна седмица“, твърди се в иска. В документите не се посочва точно колко пари се дължат на Холт.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

Магазините за обувки на Сара Джесика Паркър се намират на две от най-известните улици в Ню Йорк, както и в Лас Вегас, Мериленд, Дубай, Абу Даби и Канада. Холт си иска обратно всички заслужени заплати плюс лихвите и законовите неустойки. „Всички нюйоркчани заслужават да получат пари за времето, в което са работили. Работодателите, които нарушават закона, трябва да носят отговорност, дори и да са известни личности като г-жа Паркър“, коментира адвокатът на Холт.

Представители на актрисата от „Сексът и градът“ коментират пред „Page Six“, че научават за обвиненията от пресата и все още разглеждат съдебните документи. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари