IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимна мода: 8 стила, които да пробвате през 2021 година

21 декември 2020 12 30

Ето как да комбинирате стил и комфорт през следващите месеци

Снимка: iStock

През по-голямата част от 2020 година най-големите ни модни въпроси бяха предизвикани от истинско объркване. Наистина ли трябва да се обличаме елегантно, докато работим от вкъщи? Откъде можем да си купим повече суитшърти? И кога най-накрая ще можем да облечем роклите, полите и панталоните, които все още стоят в гардероба ни?

Въпреки че, за съжаление, все още се ориентираме какво точно означава да имаме стил по време на пандемия, сме наясно, че наслояването на дрехи през зимата на 2021 година все още остава важно, особено когато настъпи истинският студ и евентуалният сняг. Ето защо е напълно логично, че най-добрите тенденции и съвети за сезона имат по-малко общо с детайли като волани и пайети и повече с наслояване, шалове и намиране на забавно горно облекло.

За да ви осигури малко вдъхновение, моделът Муная Билал облече няколко основни дрехи за сезона, за да демонстрира неочаквани, но практични начини, по които да ги носите през следващите месеци.

(Не)Пълно разкриване

В студените дни може да почувствате нужда да натрупате няколко якета или пуловери върху себе си. Но намирането на топлина невинаги трябва да бъде скучно. Оставете дреха с принт или привличащ вниманието детайл да надниква изпод палтото ви, за да добавите малко разнообразие към външния ви зимен стил.

Забравете за нормалното

Всички обичаме черните палта и широките якета, но ако ви е писнало да се смесвате с тълпата, забравете за нормалното. Вместо да носите неутрални елементи, намерете тренчкот или палто със закачлив принт.

Сменете анцуга

Разбираме, че анцузите се превърнаха в любимото ви облекло, но все някога трябва да ги смените. Ако търсите начин да съчетаете комфорт и стил, когато излизате навън, опитайте чифт широки панталони в цвят каки. Те ще бъдат свободни около глезените, позволявайки движение без притеснение. В същото време са елегантни и служат за всякакви поводи – от среща с приятели до завръщане в офиса.

Подреден хаос

Вместо хаотично да обличате различни ризи, пуловери и шалове, осмелете се да смесите щампи, придържайки се към една и съща цветова гама.

Инвестирайте в шалче

Обичаме вида на риза с яка или яка с нашийник, сложена под пуловер или яке, но понякога натрупването на толкова много дрехи може да ни накара да се почувстваме тежки. Малък шал за врата, подпъхнат в горната част, ще осигури подобна визия, без обаче да съдържа риска от изпотяване.

Бъдете креативни

Не е нужно да се придържате към традиционните зимни тенденции, когато избирате дрехи този сезон. Добавете жилетка, корсет, тениска или елече върху ризата или пуловера, създавайки комбинация, която ще ви предпази от студа. В същото време тя ще бъде далеч от традиционното и скучно облекло, което виждате около себе си.

Добавете цвят

Докато зимата е известна със своите неутрални и по-тъмни нюанси, струва си да добавите към визията си малко цвят, с което ще преобърнете изцяло стила. Не е нужно и да бъдете като светофар, а просто да внесете нотка разнообразие в сивите и черни тоалети. Сини ивици или дори чанта в по-топъл цвят е лесен начин да добавите елегантност към облеклото си.

Излезте от зоната си на комфорт

Все още сме привърженици на носенето на клинове като официален панталон и завинаги ще останем фенове на пижамите като задължителна дреха за онлайн срещи. Тази зима може да комбинирате комфорта с модата, като облечете еластичните си парчета със стилни якета и ризи или пък посегнете към щампи и цветове, различни от традиционното сиво и черно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари