IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джогинг панталони изместват клиновете тази зима

17 декември 2020 08 30

Ето как да използвате тази тенденция за гардероба си

IStockphoto

Няма спор, че с идването на пандемията спортното облекло започна да доминира в гардероба ни. Тези от нас, които останаха да работят от вкъщи, замениха официалните дрехи с нещо по-удобно, като анцузите, тениските и суитшъртите станаха предпочитани за ежедневието на много хора.

След като мнозина започнаха да носят своите екипи не само вътре, а и на разходка, за повечето хора вече е нормално да излизат облечени сякаш са се запътили за тренировка във фитнеса. Тази тенденция ще се запази и през новата година, но поради факта, че навлязоха и облеклата тип пижама – по-широки и размъкнати, тя ще претърпи някои промени. С това клиновете плътно по краката ще бъдат заменени от така наречените джогинг панталони. Те приличат на долнище на анцуг, имат връзки, кантове и надписи, но са една идея по-стилни и могат да се съчетаят с различни модели дрехи и обувки – както при жените, така и при мъжете.

Много едноцветни комплекти, които се продават по магазините тази зима, предлагат суитшърт и джогър. Тях може да носите у дома, почивайки си пред телевизора, но ако последвате примера на някои известни личности, ще ги съчетаете с кубинки, блейзър, ризи и дори някои плетива.

Как да носите джогинг панталони тази зима?

1. Джогинг панталони с плетена жилетка

Примерът идва от Джиджи Хадид. Младата майка има нужда от комфортни дрехи. Тя е избрала да разходи своята дъщеричка в парка със светлосин спортен комплект.

Долнището на модела е тип джогър и може да се носи отделно. В случая тя е съчетала него и спортното си горнище с дълга плетена жилетка – друга тенденция за сезона.

Вместо маратонки, на краката си Джиджи има кафяви боти, които отиват на кенгуруто, отличаващо се с животински принт, в което е сложила бебето.

2. Джогинг панталон и елек тип пъфър

Тази идея идва от Хейли Бийбър, чийто зимен гардероб е истинско вдъхновение за жените. Виждали сме я да носи джогър както с тениска и блейзър, така и със спортно елече.

В случая моделът носи сив спортен екип, който е с широк джогър, като на краката си има бели маратонки тип сникърси. На гърба си тя има елек на вафлички, който е тип пъфър, с лъскав ефект.

3. Джогинг панталон и плетен топ с копчета

Тази зима по-късите жилетки с копчета – независимо дали са кашмирени или с по-дебела плетка, са доста търсени. Те могат да се носят с панталон с висока талия, но и с джогър.

Модният инфлуенсър Имани Рандолф показва как носи удобния спортен панталон с къс топ с v-образно деколте. Панталонът е сив, докато плетената ѝ жилетка е мръснобяла.

4. Джогинг панталон и блейзър

Независимо дали сте само със спортния панталон и тениска или носите и горнището от своя комплект, може да си сложите без проблем един блейзър отгоре. Това показва модният инфлуенсър Лорън Джонсън, която подобно на Хейли Бийбър обожава тази комбинация.

Американката е съчетала сивия си спортен екип с въпросния панталон с черен блейзър. На краката си вместо бели маратонки, има черни ботуши с връзки на Louis Vuitton.

Ето и още идеи за вашия зимен гардероб, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари