IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рокля и жилетка в едно: Криси Тейгън, добър избор за това време!

16 ноември 2020 12 30

Моделът заложи на бежовия цвят

БГНЕС

Тези дни времето навън е толкова променливо, че може да ни „скъса“ нервите. Понякога е толкова студено сутрин, че имаме нужда от дебело яке или палто, но по-късно слънцето изгрява и ако сме с твърде дебели дрехи, ни е некомфортно. Ето защо много модни експерти препоръчват да носим по една жилетка под връхната дреха. Нея може да свалим винаги, когато ни стане горещо и същевременно да се сгреем, ако ни е хладно.

Тази есен дрехите от фино плетиво са на мода и ние ги откриваме в гардероба на много известни личности. След като Джей Ло отиде да гласува с широк пуловер, е време да разгледаме стила на Криси Тейгън, която бе забелязана с един нестандартен модел, който е тотален хит в САЩ.

Папараци са уловили съпругата на Джон Леджънт малко преди да отиде на вечеря с децата и своята майка в Ню Йорк. Тя носи пухкава рокля тип „прегърни ме“ на марката Botegga Veneta и високи ботуши на висок ток на Saint Laurent.

Може да поздравим Криси Тейгън за избора на дрехи и обувки. Плетената ѝ рокля в бежово е перфектна за по-хладната есен, като се съчетава перфектно с кафяв велур.

Всъщност мекият и топъл модел, носен от Тейгън, който не е с коланче на кръста, а се закопчава с четири копчета от ляво, има няколко предназначения. Той става както за рокля през есента, така и за жилетка за зимата. Под него преспокойно може да се сложат тънка блузка и дънки.

Нека обърнем внимание и на миничантичката на звездата – на лейбъла Gu_de. Подобни форми в изчистени цветове са най-предпочитани за есен 2020.

След загубата на третото ѝ дете заради спонтанен аборт, Криси Тейгън е в сравнително добра форма. Моделът вече се върна към нормалните си задължения и споделя свои снимки все по-често в Instagram. В една от последните си публикации, тя показва как със съпруга ѝ се радват на победата на Джо Байдън.

„Всички са толкова красиви и щастливи. Плача от радост“, написа тя в Twitter.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари