IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Криси Тейгън с първа публична проява след загубата на сина си

4 ноември 2020 14 50

Звездата направи аборт в 20-тата седмица от бременността

Снимка: БГНЕС

Криси Тейгън се появи за първи път на публично място, след като сподели, че е загубила неродения си син Джак. Миналият месец звездата постъпи в болница заради прекомерно кървене, но въпреки усилията на лекарите, тя направи аборт. Тъжната новина разтърси феновете ѝ, които изразиха своята подкрепа в социалните мрежи. Самата Тейгън си направи татуировка с името „Джак“ на китката си.

Съпругата на Джон Леджънд заяви, че ще се справи с този труден момент и доказа, че е силна жена. Тя се появи заедно с изпълнителя на сцената във Филаделфия по време на президентската кампания на демократите. В щата беше кандидатът за вицепрезидент Камала Харис, която се опитва да бъде първата жена в Белия дом. 

След като Леджънд приключи изпълнението си на песента „Wake Up Everybody“, той благодари на насъбралата се публика и покани цялото си семейство на сцената. Към него се присъединиха Криси и двете им деца – Луна и Майлс. „Учим ги от малки как трябва да бъдат демократи“, каза той. Тейгън се появи пред феновете, носейки бял тоалет, състоящ се от блейзър и пола, както и задължителната предпазна маска. Тя целуна съпруга си и го прегърна под бурните аплодисменти на феновете.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

4-годишната Луна блестеше в розово яке, а 2-годишният Майлс беше облечен с пуловер и зимно палто. Докато Тейгън все още беше на сцената, Леджънд реши да изпълни песен, която е посветил на съпругата си. Песента се казва „Never Break“, а изпълнителят заяви, че в нея се говори за любовта, която побеждава всичко. 

Първото живо изпълнение на „Never Break“ беше по време на музикалните награди Billboard. Леджънд сподели видео от събитието, пишейки че това е за Криси. Миналата седмица Тейгън обяви своето завръщане в социалните мрежи, след трагичната загуба на неродения ѝ син Джак. Звездата направи аборт в 20-тата седмица от бременността. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

„Вчера ми беше казано да излея емоциите си тази сутрин. Плаках малко сутринта, след това дойдоха конвулсиите от сълзи, не можех да си поема дъх от болка“, написа Тейгън. Тя допълни, че докато пише тези думи чувства как нещо стяга гърлото ѝ. Звездата ще бъде наблюдавана от лекар за определено време, за да се види дали няма допълнителни усложнения след аборта. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари