IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Криси Тейгън с нова татуировка

3 ноември 2020 09 00

Вижте на кого я посвети моделът

БГНЕС

Криси Тейгън има нова татуировка. 34-годишният модел, който наскоро претърпя спонтанен аборт в двадесета седмица от бременността, я посвети на бебето, което изгуби. 

Съпругата на певеца Джон Леджънт показа в социалните мрежи татуса, който представлява името на нероденото ѝ момченце – Джак. То е изписано с тънки букви върху вътрешната страна на китката ѝ. 

Името на втория ѝ син, който Криси очакваше с нетърпение, стои близо до татуировките с тези на другите ѝ деца – Луна и  братчето ѝ Майлс. 

С новата татуировка Тейгън иска да покаже, че никога няма да забрави момченцето, което заради усложнения не успя да износи. 

Също като съпругата си, Джон има татуирани имената на деца по себе си. 

По думите на модела, когато станат малко по-големи, Луна и Майлс ще разберат за братчето, което няма да може да гушкат, но сега едва ли ще осъзнаят какво се е случило с него. 

„Опитваха се да спасят моя Джак, но кървенето ставаше все по-тежко. Една вечер просто ме уведомиха, че всичко това трябва да спре – очаквах го. Казаха ми, че той просто не може да оцелее и аз трябва да се сбогувам, както и че ако процедурата продължи, вероятно и аз ще изгубя живота си“. Това написа съкрушената Криси в емоционално есе, в което говори за своята загуба. 

Тейгън разкри още, че Джон се почувствал ужасно, когато тя го помолила да заснеме всичко, заради което по-късно получи доста критики в социалните мрежи. 

„Обясних на съпротивляващия се Джон, че имам нужда от тези снимки. Той просто трябваше да ги направи и мразеше този факт – виждах го. За него това просто бе лудост в конкретния момент. Но аз знаех, че искам да запомня този момент завинаги, по същия начин, по който помня първата ни целувка пред олтара или сълзите си след раждането на моите Луна и Майлс“, казва още тя.

Криси е категорична, че независимо от всичко, тя искала да сподели болката си: 

„Не ме вълнува, че това е нещо, което вие не бихте направили. Аз го изживях, аз избрах да го споделя и най-вече – тези снимки не са за всички вас. Направих ги за хората, които са преживели същото или пък не познават подобна болка. Тези снимки са само за хората, които се нуждаят от тях. Мнението на останалите няма значение за мен“.

Няколко седмици след случилото се, известната двойка вече е по-добре и се връща постепенно към ежедневната си работа. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари