IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Криси Тейгън: Ботоксът ми помага с главоболията по време на бременността

11 септември 2020 11 00

Звездата очаква третото си дете

Снимка: БГНЕС

Преди няколко седмици Криси Тейгън и Джон Леджънд изненадващо обявиха, че ще стават родители за трети път. Феновете научиха щастливата новина от най-новото видео на изпълнителя към песента „Wild“. В последния кадър от клипа се вижда как Криси е прегърнала коремчето си, а съпругът ѝ стои плътно зад нея. 

Въпреки че дълго време запази бременността си в тайна, сега Тейгън постепенно започна да говори открито за нея пред феновете си и за трудностите, които изпитва. В няколко интервюта тя заяви, че не е очаквала да забременее отново, още повече това да стане по естествен път. Тя и Леджънд вече имат две деца – Луна и Майлс, които бяха заченати чрез инвитро процедури.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Оказа се, че Криси се е подложила на операция за намаляване на бюста без да знае, че очаква дете. „Преди това си направих традиционен тест за бременност и той показа отрицателен резултат“, казва тя. По принцип подобна интервенция не се прави, когато жената е бременна, но този път Тейгън е извадила късмет. 

Сега звездата споделя и защо е решила да си сложи ботокс. Според нея, той ще ѝ помогне да се справи с неприятните главоболия през този период. В публикация в Туитър, авторката на готварски книги споделя, че е щастлива от факта, че лекарите са ѝ позволили да се подложи на подобна процедура. Тя ще получи лечение с ботокс в комбинация от бета-блокери, които се използват за контролиране на високо кръвно налягане. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

В публикацията си Тейгън споменава и за радиочестоти, препоръчани от лекарите. Според експертите, това може да се отнася за радиочестотна терапия – вид нехирургично козметично лечение, което може да подобри текстурата, тонуса и еластичността на кожата. Обикновено то се препоръчва на пациенти, които искат да се преборят с ранните признаци на стареене. 

Един от феновете на Криси я помоли да поясни повече за ботокса и как той се справя с главоболието. „Ботоксът в челюстта беше задължителен, за да спра да скърцам със зъби. Може да си сложите и в челото, което помага за мигрените. Направо ми промени живота“, пише звездата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари