IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В дома на Криси Тейгън и Джон Леджънд

21 август 2020 14 30

Двойката пуска за продажба имението си в Бевърли Хилс

Снимка: БГНЕС

Криси Тейгън и Джон Леджънд се разделят с дома си, в който прекаха цели пет години като щастливо семейство. 

Звездната двойката пусна на пазара имението си в Бевърли Хилс. Според офертата, съпрузите търсят купувач, който е склонен да преброи 24 млн. долара за стилната къща, която има седем спални и осем бани. Освен това, бъдещият собственик ще може да се наслади на прекрасни гледки, ще разполага с професионална кухня, заден двор и още различни подобрения, които Криси и Джон са направили по време на престоя си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Ако имате възможност да се сдобиете с къщата, ще може да се похвалите на приятели, че живеете на място, на което преди е живяла и Риана. Семейство Леджънд закупи имота от изпълнителката през 2015 година за 14 млн. долара. 

Засега не е ясно къде точно ще живеят звездите. Наскоро те си купиха къща в Западен Холивуд, но тя ще бъде използвана само за кухненското шоу на Криси. Най-вероятно двойката търси нещо по-голямо, тъй като в края на годината се очаква да се появи още едно дете в семейството. Наскоро Тейгън и Леджънд съобщиха за бременността чрез клип към новата песен на изпълнителя. 

Не се знае какъв е полът на бебето и кога точно ще се роди то, но от видеото се вижда, че Криси е в напреднала бременност. Освен, че бъдещата къща ще трябва да побере растящото звездно семейство, там трябва да се намери място и за майката на Криси, която помага с отглеждането на сегашните малчугани - Луна и Майлс. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Ако имате 24 млн. долара, ето каква къща може да си купите с тях. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lastingfoundation on

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари