IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джон Леджънд: Бременността на Криси е изненада

18 август 2020 10 55

Двойката очаква третото си дете

Снимка: БГНЕС

Третата бременност на Криси Тейгън не е била планирана. 

Поне това заяви Джон Леджънд, който в понеделник участва в предаването „Today“, където си говори с водещия Крейг Малвин. Според изпълнителя, бебето е било изненада дори за бъдещите родители. Тейгън и Леджънд вече имат две деца – дъщеря Луна на 4 и син Майлс на 2 години. Новината за бременността беше обявена чрез новото видео на Джон към песента „Wild“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

„Беше изненада. Малка карантинна изненада“, казва Леджънд. Той допълни, че двамата със съпругата му са много развълнувани и са благодарни на всеки, който изпраща мили пожелания към семейството. През уикенда Криси съобщи, че не е знаела за бебето, когато се е подложила на операция за премахване на силиконовите си импланти в гърдите. 

Тя казва, че тестовете преди операцията са показали, че не е била бременна, но само няколко седмици по-късно домашен тест за бременност е показал положителен резултат. „Вече няколко години подред си правя тестове у дома почти всеки месец и се моля да видя положителен резултат. Никога досега желанието ми не се е сбъдвало“, написа Тейгън в социалната мрежа Туитър. 

Звездата разбира, че е бременна на 19 юни, точно когато Леджънд пуска на пазара последния си албум „Bigger Love“. Тя казва, че е била изплашена, защото е мислила, че е застрашила живота на бебето с операцията за премахване на имплантите. Тейгън допълва, че никога не е мислила, че може да забременее по естествен начин, след като множеството ѝ опити през годините винаги са се проваляли.

Двете ѝ деца – Луна и Майл, се раждат чрез инвитро. „Но това, което казват, често се оказва истина. Когато се откажеш от нещо, животът си има свой начин, по който да те изненада“. Тейгън заяви, че въпреки добрата новина, тя все още се притеснява за бебето. Бъдещата майка призна, че дъщеря ѝ се радва за бременността, но синът ѝ не е много впечатлен. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари