IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо Криси Тейгън си купи 5 сватбени рокли?

21 май 2020 17 40

История, която ще ви накара да се усмихнете

Снимка: БГНЕС

Винаги можем да разчитаме на Криси Тейгън да ни разкрие някоя интересна история от звездния си живот. Често разбираме за приключенията на децата ѝ или как семейството ѝ си прекарва времето в изолация. Но един разказ със сигурност може да се причисли към най-интересните и емоционални, които сте чували. Според няколко туита, публикувани в понеделник, звездата обича да изпитва вина по време на пазаруване, но не е това, което си мислите.

Докато ние, обикновените хора, се обвиняваме, когато харчим твърде много, то Тейгън го прави, когато използва пробната в магазина и не си взима нищо или просто моли да отиде до тоалетната в някой бутик. „Веднъж те видях да си взимаш чанта, защото се почувства виновна, че си използвала тоалетната. Преди Знаех, че те обичам, но вече те обожавам“, пише един фен.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Тейгън веднага потвърди историята и добави, че близките ѝ много добре знаят за тази нейна черта. Публикацията накара и други почитатели на звездата да се сетят за истории от миналото, които наистина са ги впечатлили. „Един ден те видях в сватбен бутик и ти купи 5 рокли, които знаеше, че няма да облечеш, но се почувства виновна, защото мереше толкова много рокли преди да избереш точната за сватбата си“. 

Криси отговори, че закупените рокли са били дарени на различни жени, които не са имали възможност да си купят. Роклите са били направени от Вера Уанг, а дарението се е случило през 2013 година. 

Разбира се, публикациите предизвикаха и няколко хапливи коментара. Част от потребителите в социалните мрежи обвиниха Криси, че се промотира по този начин и иска да се изкара като ангел пред целия свят. Други дори изказаха мнение, че всички публикации са били платени от Тейгън и това не са истински истории.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

По-голямата част от хората обаче решиха да повярват в добрината на звездата и посочиха, че в такива времена имаме нужда от човек като Тейгън. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари