IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Спортен екип и ботуши: Представяме ви Ирина Шейк!

12 ноември 2020 12 30

Тоалетът на супермодела обръща погледите

Снимка: БГНЕС

С продължаващата пандемия официалните ни тоалети бяха заменени със спортни и неофициални такива. Вече рядко излизаме на вечеря, не пътуваме толкова често и по-скоро гледаме да си стоим у дома, за да предпазим себе си и близките. Въпреки че социалната изолация вече е препоръчителна, повечето от нас предпочитат да не се събират с много хора, да пропускат светски събития и да оставят новите запознанства за по-нататък.

В това размирно време, което се надяваме по-скоро да свърши, не ни остава нищо друго освен да черпим модни вдъхновения от ежедневните тоалети на звездите. Вниманието ни често е привлечено от Ирина Шейк, която замени модните подиуми с улиците на Съединените щати. Супермоделът често е забелязван да се разхожда из Ню Йорк, като доказва, че все още не е изгубил чувството си за стил.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marie Claire Russia (@marieclairerussia) on

Последният ѝ тоалет изглежда доста семпъл, но всъщност е много повече от това. Шейк излезе със сив спортен комплект, високи ботуши, маска и чанта. Това, което много фенове не виждат обаче е начинът, по който звездата е успяла да съчетае всеки един детайл по себе си.

Спортният ѝ екип е на марката SKIMS, която ѝ е една от любимите. Ако искате да се сдобиете с подобен тоалет, ще трябва да почакате, тъй като за момента той е разпродаден. Кожените ботуши са на By Far и все още може да ги купите на цена от 660 долара. В обувките Шейк беше набутала панталона си, като по този начин разкри цялата им красота.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ایرینا/Irina (@irinashayk_news) on

Бижутата също бяха в тон с аутфита. На лицето си Ирина носеше маска със зебров принт, която чудесно пасваше на чантата ѝ от марката „By Far“, струваща 420 долара. Моделът се задоволи само с няколко аксесоара, които да допълнят тоалета ѝ. Тя избра очила на Illesteva за 240 долара, колие на Jennifer Meyer за 6150 долара и гривна на Cartier за 7600 долара.

Въпреки че тоалетът е леко нетрадиционен, той е доста удобен и е подходящ за времето, в което се намираме. Освен че е с ботуши, които да ѝ топлят краката, Шейк е заложила на лека материя дрехи, която пък ще ѝ позволи да се чувства комфортно, ако температурите рязко се повишат нагоре с напредването на деня.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари