IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Визия на деня: Ирина Шейк, успя да ни стоплиш!

9 ноември 2020 11 05

Моделът застава на корицата на германския Vogue

Снимка: Getty

Снимка: БГНЕС

Студено ли ви е вече? Температурите започнаха леко да се понижават, а сутрините задължително трябва да носим нещо топло, за да ни бъде комфортно. Зимата постепенно настъпва и това ни кара да извадим дебелите дрехи, вълнените чорапи и ботушите, за да сме подготвени за сезона.

Въпреки хладното време, днес усещаме една лека топлина, но тя няма нищо общо с температурите навън. Ирина Шейк се погрижи да разгорещи страстите с последната си фотосесия за германския брой на модната библия Vogue. Супермоделът застава на корицата на изданието за месец декември, а част от снимките се появиха в социалните мрежи.

Мястото на фотосесията е езерото Комо в Италия, където Шейк изглежда повече от зашеметяващо. Тя показа стройната си фигура, обличайки бандажен топ, закопчан с червено бижу и съчетан с ослепително бяла пола, която е украсена с различни талисмани. Изстрелвайки сериозен поглед към камерата, докато позира на лодка, косата на Ирина е зализана назад.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brittany Haftmann (@brittshayknews) on

На корицата Ирина изглежда невероятно, позирайки в прозрачен потник, украсен със златни пайети, под който проблясва черният ѝ сутиен. Тоалетът е дело на Dolce & Gabbana. Само преди няколко седмици супермоделът показа още една снимка от фотосесията си, на която обаче позираше само с две списания, поставени на стратегическо място по тялото.

В интервю за германския Vogue, Шейк споделя, че тази година е оценила още повече възможността си да пътува из целия свят. Въпреки че пандемията възпрепятства няколко обиколки из различни държави, супермоделът признава, че е научила още нещо за себе си и това е, че ключът към нейното щастие всъщност се крие в семейството ѝ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

На друга снимка, която се помещава на страниците на списанието, Ирина позира в мъжко яке от кадифе, мъжка копринена риза с папийонка, кожени шорти, бродирани с пайети, чорапогащи и лачени токчета. Тоалетът е на Dolce & Gabbana, а обувките са на Hedi Slimane. Обеците, които Шейк носи за фотоса са дело на Tatiana Verstraeten. “Още от малка знаех, че животът не ни дава нищо даром, но можем да постигнем целите си с увереност и постоянство“, казва звездата. 

Шейк смята, че упоритостта ѝ идва още от детството и фактът, че е израснала в женско домакинство. „Моите модели за подражание бяха майка ми и баба – силни жени, които не се предават лесно“, споделя тя пред изданието. Въпреки че сега работата ѝ е свързана с обличането на хиляди тоалети, Ирина признава, че дрехите никога не са играли голяма роля в живота ѝ.

„Като тийнейджърка просто не можех да си позволя нищо. Все още помня първия си чифт дънки. Купих си го, когато бях на 19 и вече работих като модел в Париж“. 

Цялото интервю с Ирина Шейк може да бъде намерено на страниците на декемврийския брой на германския Vogue. Списанието ще излезе на пазара на 10 ноември. По-долу вижте още от фотосесията на супермодела.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irina Shayk Mood (@irinashaykmood) on

***

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ایرینا/Irina (@irinashayk_news) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари